Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakdekker Baarn

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Daarom is het fijn om een gespecialiseerde dakdekker in Baarn in te schakelen wanneer u werkzaamheden aan uw dak wilt laten uitvoeren. Bij Perfect Dak Nederland bent u dan altijd aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de werkzaamheden die we als dakdekker Baarn uitvoeren, dus lees vooral verder.

Bel gerust:

+31 (0)35 - 2031472

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

We staan klaar voor iedere klus

Perfect Dak Nederland heeft een uitgebreid portfolio aan diensten en specialisaties met betrekking tot uw dak. We informeren u graag over de mogelijkheden. U vindt daarom hieronder een greep uit onze dienstverlening om u hier een goed beeld van te geven.

We gaan lang niet altijd op pad voor lekkages. Het komt ook voor dat een schoorsteen aan renovatie toe is, bijvoorbeeld omdat deze al tientallen jaren niet onderhouden is. Er kunnen dan bijvoorbeeld scheuren ontstaan in de hechtingen of de loodslabben die uw schoorsteen met uw dak verbinden. We knappen dit volledig op, zodat uw schoorsteen weer jaren mee kan.

Wanneer u last heeft van lekkages aan uw dak is het belangrijk dat hier snel wat aan gedaan wordt. Hoe langer u het dak in die staat laat, hoe groter de uiteindelijke schade aan de binnenkant van uw woning wordt. We komen in dergelijke gevallen snel bij u langs om de lekkage te verhelpen.

  • Monumentale dak werkzaamheden

Heeft u een monumentaal pand? We knappen het dak dan zoveel mogelijk in originele staat op, zodat de monumentale waarde behouden blijft.

Sommige daken zijn erg populair onder gevogelte. Zij maken dan hun nestjes of rusten uit onder de dakrand. Dit kan helaas schade opleveren. Daarom kunnen we vogel werend dakvoetprofielen plaatsen. Deze zorgen ervoor dat de vogels op zoek gaan naar een nieuw plekje.

Hebben de vogels zich reeds genesteld onder uw dak? We verwijderen de nesten op een nette en veilige manier. Zo wordt schade voorkomen en kunnen de vogels elders een nestje gaan bouwen.

SKEV erkenning

Perfect Dak Nederland is een van de weinige dakdekkers in Baarn die beschikken over een SKEV erkenning. SKEV staat voor de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts. Deze stichting geeft erkenningen uit om garantie te geven voor de best mogelijke kwaliteit dienstverlening wanneer het gaat om vochtbestrijding. U kunt er daardoor op rekenen dat wij op een vakkundige manier te werk gaan wanneer u problemen heeft met vocht of lekkage, bijvoorbeeld omdat uw dak gebreken vertoond. U kunt deze erkenning uiteraard nagaan bij de SKEV zelf.

Vraag de gratis dak inspectie aan

Als dakdekker in Baarn begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is dat problemen aan uw dak tijdig worden herkend. Om die reden bieden we u een gratis dak inspectie aan t.w.v. €29,-. We komen dan bij u langs en controleren uw dakpannen, nokvorsten, kantpannen. Daarnaast kijken we naar uw complete schoorsteen, de dakgoten, het dakbeschot en houtwerk en eventueel ook naar de staat van uw dakkapel. Onze bevindingen geven we vervolgens netjes aan u door. Eventueel maken we ook een vrijblijvende offerte op. Zo weet u wat u kunt verwachten en zit u nog nergens aan vast, maar is uw dak toch een keer volledig nagelopen!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2