Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

dakdekker utrecht

Heeft u last van een daklekkage? Op zoek naar een dakdekker Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Perfect Dak Nederland is namelijk dé specialist op het gebied van dakreparatie in Utrecht. Wij repareren daken in héél Nederland, maar in Utrecht zijn wij met name heel erg actief in de laatste jaren. Heeft u een daklekkage in Noordoost, Vleuten-De Meern of Noordwest? Wij komen uw lekkageprobleem voor u oplossen. Woont u in de Binnenstad, Oost of Leidsche Rijn? Dan zijn wij ter plaatse voor u ‘vogelwerende dakvoetprofielen’ kunt zeggen.

Wilt u tevens profiteren van een gratis dakinspectie ter waarde van €29,-? Dat kunnen we regelen. U hoeft slechts het onderstaande formulier in te vullen en binnen 24 uur hebben wij een afspraak staan. Tijdens de inspectie ontvangt u deskundig advies van één van onze ervaren dakdekkers in Utrecht. Hierna weet u precies welke acties u moet ondernemen om uw dak weer in perfecte staat terug te brengen.

Wilt u meer weten over daklekkages en wat u hier zelf aan kunt doen? Lees dan snel verder!

Bel ons gerust:

+31 (0)30 - 2270606

  • * velden zijn verplicht.

OORZAKEN VAN EEN DAKLEKKAGE

Een daklekkage kan op veel manieren ontstaan, maar de hoofdoorzaak zijn vooral de wisselende weersomstandigheden in Nederland. In de zomer kan het enorm warm worden, terwijl het in de winter weer heel erg kan vriezen. Deze temperatuurwisselingen creëert schade vaak schade aan het dak. Het dak is namelijk niet bestendigd tegen teveel regenwater of gesmolten ijswater (na de winter). Hierdoor ontstaat er een lekkage aan het dak.

PLAT DAK? NEEM EXTRA MAATREGELEN!

Wanneer u een plat dak heeft is de kans op een lekkage aanzienlijk groter. Dit komt omdat regenwater moeilijk van het dak kan afstromen. Bij een hellend dak kan dit bijvoorbeeld wél wat makkelijker door de vorm. Neem bij een plat dak daarom extra maatregelen om een daklekkage te voorkomen. Wat voor maatregelen? Een ervaren dakdekker Utrecht raadt je altijd aan om de dakgoten goed schoon te houden. Zo kan het water blijven wegstromen van het dak en is er minder kans op een lekkage.

Wanneer u een specialist inzet, weet u zéker dat dit proces correct verloopt. Schakel daarom een dakdekker Utrecht in om elk jaar uw dak en -goten te laten controleren. Hiermee voorkomt u namelijk een hoop problemen in de toekomst.

AFWACHTEN MET Dakreparatie? PROBLEMEN IN DE TOEKOMST…

Wanneer u te lang wacht met het repareren van uw dak is er een grote kans dat u veel woon- en financiële problemen gaat krijgen. Zo richt een lekkage schade aan uw gezondheid, uw energierekening en al spullen in huis.

De vocht van een lekkage creëert een omgeving waarin schimmelvorming kan ontstaan. Dit kan een giftige werking hebben op kleine kinderen, personen met astma én oude mensen. Een gat in uw dak zorgt er tevens voor dat warmte uit het huis gaat. Hierdoor kost het meer om uw huis warm te houden. Daarnaast heeft lekkend water een zeer beschadigend effect op hout. Dit kan dus nadelige gevolgen hebben voor uw laminaat en/of meubilair van hout. Een dakdekker Utrecht kan deze problemen voor u oplossen.

HEEFT U AL EEN DAKDEKKER UTRECHT INGESCHAKELD?

Ondervindt u last van een daklekkage? Bent u hiervoor op zoek naar een dakdekker Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team bestaat uit ervaren dakdekker in Utrecht die gespecialiseerd zijn in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Wilt u weten wat de staat van uw dak is? Maak dan gebruik van onze gratis dakinspectie ter waarde van €29,-. Nadat u het bovenstaande contactformulier heeft ingevuld nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Een dakdekker Utrecht inschakelen? Doe dit dan met Perfect Dak Nederland!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2