Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakdekker Uithoorn

Het dak van uw huis is de belangrijkste schakel. Deze zorgt ervoor dat u binnen lekker droog en warm kunt zitten. Wanneer er iets aan het dak mankeert komt dit natuurlijk in het gedrang. Zeker bij een lekkage kunnen daar allerlei vervelende gevolgen zijn. Woont u in Uithoorn en bent u op zoek naar een dakdekker, bijvoorbeeld voor een dak lekkage? Wij zijn een van de meest ervaren dakdekkers in Uithoorn en helpen u graag. We vertellen u dan ook met plezier meer over onze werkzaamheden, dus lees snel verder.

Bel gerust:

+31 (0)29 - 7893060

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

 

Dak lekkage herkennen

Bijna de helft van alle gebouweigenaren krijgt ooit te maken met dak lekkage. Een vervelend gegeven, zeker wanneer u zich bedenkt dat een dak lekkage veel schade op kan leveren. Het is dan belangrijk om een lekkage zo vroeg mogelijk te herkennen. Hoe eerder hier iets aan wordt gedaan, hoe minder schade uw pand zal oplopen. Helaas kunt u dak lekkage alleen herkennen aan de gevolgen die dit heeft, maar wanneer u dit snel doet zal het allemaal gelukkig meevallen. U kunt op de volgende zaken letten:

  • Schimmel en vocht

Wanneer het op de bovenste verdieping vochtig is, kan dat zeker komen door een dak lekkage. Die hoeft dan niet eens heel erg groot te zijn om te zorgen voor een vochtige ruimte. De kans is vrij groot dat het regenwater ergens door het dak heen is gedrongen. Dit veroorzaakt tegelijkertijd ook vaak schimmel. Schimmels houden van een vochtige ruimte waardoor vocht en schimmel hand in hand gaan. Herkent u zowel schimmel als een vochtige lucht op bijvoorbeeld uw zolder of bovenste verdieping? Trek dan snel aan de bel!

  • Loslatend behang

Een vervelend symptoom van dak lekkage dat we vaak tegenkomen als dakdekker Uithoorn is loslatend behang. Dit is erg zonde, omdat u de muur waarschijnlijk opnieuw zult moeten behangen. Een klein voordeel is dat een stukje loshangend behang al snel opvalt, waardoor u de lekkage snel kunt signaleren.

  • Bruine plekken

U kent ze waarschijnlijk wel, de bruine plekken die in sommige huizen en panden op de muur of het plafond zitten. Dit is vaak het gevolg van waterschade, maar hoeft niet persé voort te komen uit een dak lekkage. Wanneer er in de badkamer of bijvoorbeeld de leidingen problemen zijn kan dit ook voor lekkage zorgen, met de bruine plekken tot gevolg. Toch is het handig om, wanneer u deze plekken herkend, snel aan de bel te trekken. We komen als dakdekker Uithoorn graag bij u langs om uw dak te onderzoeken, die inspectie kost u niets!

Twijfelt u? Vraag dan een gratis dak inspectie aan

Als dakdekker Uithoorn komen we regelmatig daken tegen waar we eigenlijk vrij laat bij komen. Wanneer we deze daken eerder hadden geïnspecteerd, konden we ze ook eerder opknappen en was de schade minder groot geweest. Wanneer u dus het idee heeft dat er wellicht iets aan uw dak mankeert, doet u er goed aan om zo snel mogelijk een dak inspectie aan te vragen. Wij komen dan als dakdekker Uithoorn snel bij u langs om uw dak te bekijken. Dit doen we volledig kosteloos, dus u heeft eigenlijk niets te verliezen.

Dakdekker Uithoorn? Perfect Dak Nederland BV staat voor u klaar!

Vermoedt u dak lekkage, andere mankementen aan uw dak, of heeft u plannen om het dak te veranderen en wilt u een professionele dakdekker inschakelen? Perfect Dak Nederland BV staat klaar voor iedere klus aan uw dak. U kunt de gratis dak inspectie aanvragen via het formulier, of contact met ons opnemen indien u nog andere vragen heeft. We beantwoorden die allemaal graag, dus twijfel niet en neem contact op!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2