Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakdekker Leiden

Ondervindt u last van een daklekkage en wilt u deze zo spoedig mogelijk verhelpen? Woont u in Leiden? Dan bent u op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Perfect Dak Nederland is namelijk dé specialist op het gebied van dakreparatie én renovatie.

Door onze brede ervaring in de dakdekkersbranche kunnen wij prima onze weg vinden in Leiden. Of u nou een daklekkage heeft in Binnenstad Noord, Roodenburgerdistrict of Bos- en gasthuisdistrict: wij komen uw dak repareren. Wilt u een gratis dakinspectie hebben ter waarde van €29,- in Leiden-Noord, Merenwijkdistrict of Morsdistrict: wij regelen het voor u. Het maakt eigenlijk niet uit in welk district van Leiden u woont, wij staan altijd klaar om uw dakproblemen op te lossen.

Wilt u meer weten over daklekkages? Een dakdekker Leiden nodig? Vul hieronder dan snel het formulier in voor een vrijblijvende offerte en lees verder voor meer informatie over daklekkages!

Bel ons gerust:

+31 (0)71 - 2032142

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

Hoe je een daklekkage kunt herkennen

Een dakdekker Leiden wordt vaak geconfronteerd met de volgende vraag: “Hoe kan ik een daklekkage herkennen?”. Het probleem is echter dat het lastig is om het lek op te sporen. Wanneer er duidelijke signalen zijn van een daklekkage dan is het lek eigenlijk al in een ver stadium en moet er direct worden gehandeld. Anders bestaat er een grote kans dat de kosten enorm oplopen en er nóg meer schade wordt aangericht in uw huis. Zo herkent u een daklekkage:

  • Schimmel op de muren en/of plafond
  • Loslatend behang
  • Ronde cirkels van vochtplekken op het plafond

Zelf het lek repareren of voorkomen

Er zijn mogelijkheden om zelf tijdelijk het lek te dichten. Een populaire hulpmiddel is een speciaal soort folie en bijbehorende reparatiepasta. Deze spullen zijn verkrijgbaar in bouwmarkten en zijn ook online makkelijk te vinden op Google. Let wel: er is een reële kans dat het lek vroeg of laat weer terugkomt. Laat het lek daarom even nachecken door één van onze specialisten.

Daarnaast kunt u zelf invloed uitoefenen en een toekomstige daklekkage voorkomen door regelmatig uw dakgoten en -pijpen te controleren op verstoppingen. Een daklekkage kan namelijk ontstaan wanneer het regenwater niet correct wordt afgevoerd. Zo blijft het water op het dak liggen en kan dit op den duur te zwaar voor het dak worden.

Ook komt het regelmatig voor dat bomen de oorzaak zijn voor daklekkages. Er kan namelijk veel schade worden aangericht wanneer een zware tak op het dak valt.

Type daken: plat dak en hellend dak

Heeft u een hellend dak en lekt er water door uw huis? Dan zou het goed kunnen dat u beschadigde dakpannen heeft. Een andere reden kan zijn dat er oud mos op het dak is blijven liggen. Een dakdekker Leiden kan uw dakpannen vlot vervangen en het gehele dak reinigen, zodat u een daklekkage in de toekomst kunt voorkomen.

Wanneer u een plat dak heeft is het noodzaak dat u snel handelt bij een daklekkage. Doordat het dak plat is blijft het water makkelijker liggen, waardoor de lekkage meer schade kan aanrichten. Probeer hier vooral geen ‘pleister’ op het probleem te plakken, door emmers te gebruiken om het water op te vangen. Het is cruciaal dat het lek zo snel mogelijk wordt opgespoord én gerepareerd. Voor het dichten van het lek kunt u het formulier invullen en een dakdekker Leiden inschakelen. Wij zijn kunnen ervoor zorgen dat het lek in ‘no-time’ weer gedicht is.

Heeft u al een dakdekker Leiden ingeschakeld?

Heeft u last van een daklekkage en wilt u dit oplossen? Wacht dan niet langer en schakel een dakdekker Leiden in! Bij té lang wachten kan een daklekkage namelijk veel schade én oplopende kosten opleveren. Wanneer u snel actie onderneemt kunt u dit scenario voorkomen. Weet u niet zeker of u een daklekkage heeft? Maak dan gebruik van onze gratis dakinspectie ter waarde van €29,-. Wij herstellen graag uw dak!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2