Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Arnhem

We staan bij Perfect Dak Nederland al jarenlang klaar voor iedere soort klus aan uw dak. Zo ook in Arnhem, waar we één van onze 22 vestigingen hebben opgericht. Bent u dus op zoek naar een dakdekker Arnhem? Dan bent u hier aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de werkzaamheden die we uitvoeren, dus lees vooral verder.

Bel gerust:

+31 (0)26 - 2022039

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

De meest complete dakdekker Arnhem

Vanuit ruim 50 jaar aan ervaring met dak werkzaamheden hebben we ons bij Perfect Dak Nederland ontwikkelt tot de meest complete dienstverlener op het dak. Wanneer u in Arnhem woont komen we graag bij u langs om naar uw dak te kijken of er werkzaamheden aan uit te voeren. Hieronder vindt u een greep uit onze dienstverlening.

 • Inspectie

We zien als dakdekker Arnhem helaas regelmatig problemen aan het dak of de schoorsteen die we liever eerder hadden aangepakt. U ziet problemen aan uw dak nu eenmaal niet zo snel, totdat het al te laat is. Daarom bieden we een gratis inspectie aan voor uw dak. Zo bent u weer volledig op de hoogte met betrekking tot de staat van uw dak en kunnen we eventuele problemen vroegtijdig herkennen en oplossen.

Wanneer uw dak lekt of wanneer dit dreigt te gebeuren, is het belangrijk om het gebrek zo snel mogelijk te repareren. Hoe langer het probleem bestaat, hoe groter de (kans op) schade wordt. We pakken de klus vakkundig op en herstellen uw dak weer naar een kwalitatief goede staat. Zo blijft u droog en warm in uw eigen huis en heeft u geen last meer van vervelende lekkages.

 • Goot reparaties

De dakgoot is belangrijk voor de functionaliteit van uw dak. Zeker bij platte daken is het belangrijk dat de neerslag goed weg kan lopen. Oude dakgoten kunnen bijvoorbeeld loskomen wanneer hier langere tijd een grote hoeveelheid water in blijft staan en ook verstoppingen van de goot kunnen nare gevolgen hebben. Als dakdekkersbedrijf lossen we dit graag voor u op.

 • Nokvorsten en kantpannen

Bij oudere daken komt de cementverbinding van de nokvorsten en kantpannen na verloop van tijd los te liggen. Dat komt omdat deze uiteindelijk scheuren na vele malen in- en uitgezet te zijn door temperatuurschommelingen. We leggen deze weer vast met een verbinding die hier wel tegen bestand is zodat uw nokvorsten en kantpannen niet meer loskomen.

 • Schoorstenen

Lekt uw schoorsteen of is deze toe aan renovatie? Ook dan kunt u op ons rekenen als dakdekker in Arnhem. We herstellen de schoorsteen zodat u weer gebruik kunt maken van uw kachel of open haard.

Heeft het spoed? Ook dan staan we voor u klaar!

Na een hevige storm, of wanneer u een vochtprobleem heeft geconstateerd, kan het zijn dat u dringend een dakdekkersbedrijf Arnhem nodig heeft. Om deze reden beschikken we bij Perfect Dak Nederland over een spoedhulp service. Wanneer u met een dergelijk probleem contact met ons opneemt zorgen wij ervoor dat we binnen 24 uur bij u langskomen om dit voor u op te lossen. Vanuit onze vele vestigingen hebben wij een landelijke dekking en kunnen we deze termijn dan ook garanderen. Hoe sneller een probleem zoals een lekkage opgelost wordt, hoe kleiner de schade is. Twijfel in een dergelijk geval dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

We staan voor u klaar als dakdekkersbedrijf Arnhem!

Naast de benoemde werkzaamheden kunnen we bijvoorbeeld ook dakpannen leveren van vrijwel iedere soort. Daarnaast hebben we ervaring met monumentale dak werken en zijn we SKEV erkende vochtexperts. U kunt daarom iedere klus met betrekking tot uw dak aan ons toevertrouwen. We vernemen het graag wanneer we iets voor u kunnen betekenen. Neem dus gerust contact met ons op, dan gaan we met plezier voor u aan de slag!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2