Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakdekker Apeldoorn

Perfect Dak Nederland BV heeft als dakdekkersbedrijf met landelijke dekking al zeer ruime ervaring opgedaan met alle werkzaamheden aan het dak. Daarom zijn we nu ook de beste keus voor een dakdekker in Apeldoorn. Met kennis en daadkracht lossen we ieder mankement aan het dak op en zorgen we ervoor dat uw dak er weer netjes bij ligt. Bent u benieuwd hoe dat werkt? We vertellen het u graag!

Bel gerust:

+31 (0)55 - 2032017

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

Het belang van een goed onderhouden dak

Uw dak zorgt ervoor dat u veilig en droog blijft in uw eigen woning. Het is een onderdeel van het huis dat veel mensen voor lief nemen. Het ziet er immers stevig uit en heeft nog nooit problemen opgeleverd, is dan de gedachte. Toch is het zo dat, ongeacht het type dak dat u heeft, er problemen op kunnen treden. Helaas is het in het geval van uw daken zo dat dergelijke problemen vaak al vrij ingrijpend zijn tegen de tijd dat u merkt dat er iets niet klopt. Met name bij lekkages is er vaak al veel schade is ontstaan wanneer u de lekkage tegenkomt. Voorkomen is beter dan genezen en dat is met betrekking tot uw dak eigenlijk een understatement. Met regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld één of twee keer per jaar, bent u er op tijd bij en zult u hier niet zo snel mee te maken krijgen.

Ieder type dak

Bent u op zoek naar een dakdekker in Apeldoorn, maar weet u niet zeker of uw type dak wel onder de mogelijkheden valt? Bij Perfect Dak Nederland hebben we ervaring met vrijwel ieder denkbaar type dak. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende daken waar we dagelijks aan werken. Staat uw type er niet bij, maakt u zich dan geen zorgen. De kans is groot dat we ook voor uw type dak de juiste oplossing kunnen bieden met betrekking tot de werkzaamheden.

Een van de meest voorkomende typen dakbedekking zijn de dakpannen. Deze werken erg goed op schuine daken en blijven vaak jarenlang in topconditie. Toch kan het zijn dat enkele van de pannen beschadigd raken door weersomstandigheden, of dat er bijvoorbeeld vogels nestelen onder de rand. Dit en meer kunnen we allemaal vakkundig voor u oplossen.

  • Platte daken met bitumen

Op platte daken zien we vaak de bitumen dakbedekking. Wij werken zelf ook met dit type bedekking, dat duurzaam en goed waterdicht is. Zo kunnen we onder anderen uw platte dak met bitumen dakbedekking repareren of volledig opnieuw bedekken, afhankelijk van de situatie.

  • Monumentale daken

Bij een monumentaal pand speelt er meer mee dan alleen het uiterlijk en de staat van het dak. De kans is groot dat u het dak zoveel mogelijk in originele staat wilt of zelfs moet houden. Perfect Dak Nederland heeft al vele monumentale daken onderhouden en kent de bijzondere situatie die daarbij ontstaat. U kunt er daarom op vertrouwen dat we uw monumentale dak volledig naar wens opknappen!

Verzekeringen en schade door storm

Heeft u een dakdekker in Apeldoorn nodig vanwege eventuele storm- of verzekeringsschade? Ook dit pakken we vakkundig voor u op. Enkele keren per jaar trekt er een zware storm over het land, waarbij soms dakpannen loskomen of er schade ontstaat door takken die bijvoorbeeld van bomen afwaaien. In dergelijke situaties kunt u rekenen op snelle en kwalitatief goede reparaties.

De beste dakdekker Apeldoorn

Wilt u werkzaamheden aan uw dak laten uitvoeren, een inspectie aanvragen of jaarlijks onderhoud inplannen? We bespreken samen met u de werkzaamheden die we aan uw dak zullen uitvoeren en zorgen ervoor dat we uw dak in goede staat achterlaten. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2