Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Woerden

Heeft u last van dakproblemen en bent u opzoek naar een dakdekker in Woerden? Bij Perfect Dak Nederland zien we als dakdekkers regelmatig daken waar we graag eerder bij waren geweest. Als expert in daken zien we vaak problemen ontstaan die door onderhoud voorkomen konden worden. Gelukkig zijn we gespecialiseerde dakdekkers die voor iedere dakenklus een oplossing kunnen bieden, waardoor we ook deze daken altijd weer volledig kunnen herstellen. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening, dus lees vooral door.

Bel ons gerust:

+31 (0)348 - 342134

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

Kleine lekkages door slecht onderhoud

Wij geven graag eerlijk advies over uw dak wanneer u maar wilt. Zo ook over kleine problemen die ontstaan door slecht onderhoude. Kent u de kleine bruine vlekjes op muren of plafonds die u in bepaalde gebouwen weleens ziet? Deze vlekjes ontstaan door vocht dat in de muren getrokken is. Bij oude panden kan dit soms een andere oorzaak hebben, maar in het grootste deel van de gevallen komt dit voort uit een lekkage. Uiteraard kan dit een leiding zijn, maar uit kan ook uw dak betreffen. U kunt de plekjes overschilderen, maar deze komen altijd weer terug omdat het vocht blijft toenemen. Het is dus ook bij kleine tekenen van lekkages belangrijk om uw dak te laten controleren door een dakdekker. Zeker wanneer u zich bedenkt dat een lekkage veel erger kan zijn dan de zichtbare gevolgen wellicht doen vermoeden.

GROTE DAK LEKKAGES

Een grote lekkage aan uw dak is een van de meest vervelende problemen die zich voor kunnen doen. In het ergste geval zit uw muur volledig vol met schimmel of is alle vloeistof naar één plek gelopen, waarbij een muur of plafond zelfs kan doorbreken met een kleine stortvloed aan verzameld water tot gevolg. Vermoedt u dat u een groot lekkageprobleem heeft? Trek dan zo snel mogelijk aan de bel. Wij zorgen bijvoorbeeld dat we bij dergelijke situaties binnen 24 uur in Woerden bij u voor de deur staan om het probleem op te lossen. Zo voorkomt u dat het nog verder escaleert en blijft de schade, voor zover mogelijk, beperkt.

Dakdekker Woerden werkzaamheden

Wij hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan door de velen daken die we hebben gerenoveerd. Gelukkig helpen we als dakdekker onze klanten niet alleen met vervelende lekkages. Ook voor de minder dringende klussen staan we voor u klaar. Hieronder noemen we enkele van onze unieke diensten die we graag voor u uitvoeren.

 • Nieuw rookkanaal aanleggen

Laat u uw woning bouwen of verbouwen en wilt u graag een kachel of open haard gaan gebruiken? Dan leggen we graag op vakkundige wijze een rookkanaal voor u aan.

 • Lood vervangen

Een veelgebruikte stof om een watervaste verbinding tussen een schoorsteen en het dak te maken is lood. De zogeheten slabben waarmee dit wordt gedaan blijven echter niet voor altijd in goede staat. We kunnen deze netjes en secuur voor u vervangen.

Zoekt u een specifiek soort dakpan? We hebben een ruim assortiment op voorraad en kunnen ook oudere varianten vaak nog leveren!

 • Een monumentaal dak opknappen

Betreft uw uitdaging werkzaamheden aan het dak van een monumentaal pand? Dan is dat een uitzonderlijke situatie. Gelukkig hebben wij ook hier ervaring mee en pakken we deze uitdaging graag voor u op.

 • Dakonderhoud uitvoeren

  Weet u zelf niet hoe u uw dak op de juiste manier kunt onderhouden? Onze dakdekkers helpen u hier graag bij. U kunt altijd contact met ons opnemen om dakonderhoud te laten uitvoeren in Woerden.
   
 • Dakinspectie

  U houdt zelf uw dak onderhoud bij en wilt daarom een dakinspectie laten uitvoeren in Woerden. Onze dakdekkers staan 24/7 klaar om het dak te inspecteren om te kijken of het onderhoud goed verloopt. Zo niet, dan kijken we samen naar een passende oplossing voor uw dak.

DE VOORDELEN VAN PERFECT DAK NEDERLAND

Wanneer u gebruik maakt van onze service als dakdekker Woerden profiteert u van verschillende voordelen. Deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet!

 • Alle dak werkzaamheden in één
  Heeft u dakproblemen en woont u in Woerden? Dan kunnen onze dakdekkers langskomen om ieder dakprobleem voor u op te lossen. Zoals hierboven genoemd, kunt u bij ons terecht voor alle dakproblemen: dakbedekking, dakinspectie, dakrenovatie, dakreparatie en meer!
 • SKEV erkenning
 • 22 vestigingen in heel Nederland
  Wij hebben 22 vestigingen waar we langskomen, zo valt Woerden hier ook onder! Onze dakdekkers helpen u graag met uw dak.
 • Ruim 50 jaar ervaring
  Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle dak werkzaamheden. U kunt een hierboven een vrijblijvende offerte opvragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen!

DE IDEALE DAKDEKKER

Heeft u werkzaamheden aan uw dak nodig in Woerden, of wilt u graag eens een inspectie aan uw dak uit laten voeren? Dat laatste verzorgen we gratis voor u. Zo bent u weer helemaal op de hoogte van de staat van uw dak. Hoe dan ook horen we graag van u wat we voor u kunnen betekenen. Onze prioriteit is zorgen voor een juiste uitvoering van ieder dakprobleem. Zo bent u verzekerd van de beste service met de juiste oplossing voor uw dak. Wij vinden onderhoud en veiligheid dan ook erg belangrijk. We zijn altijd eerlijk over de staat van uw dak, wat er verandert moet worden en hoe u uw dak goed kunt onderhouden. U wordt dan ook volledig ontzorgd in het proces van het repareren of renoveren van uw dak. Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte en zijn altijd eerlijk.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2