Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Woerden

Het is van groot belang dat uw dak in goede staat is en blijft. Bij Perfect Dak Nederland zien we als dakdekker Woerden regelmatig daken waar we graag eerder bij waren geweest. Er zijn dan al problemen ontstaan die door onderhoud voorkomen konden worden. Gelukkig zijn we gespecialiseerde dakdekkers die voor iedere dakenklus een oplossing kunnen bieden, waardoor we ook deze daken altijd weer volledig kunnen herstellen. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening, dus lees vooral door.

Bel ons gerust:

+31 (0)348 - 342134

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

Let op de kleintjes: kleine lekkages

Kent u de kleine bruine vlekjes op muren of plafonds die u in bepaalde gebouwen weleens ziet? Deze vlekjes ontstaan door vocht dat in de muren getrokken is. Bij oude panden kan dit soms een andere oorzaak hebben, maar in het grootste deel van de gevallen komt dit voort uit een lekkage. Uiteraard kan dit een leiding zijn, maar uit kan ook uw dak betreffen. U kunt de plekjes overschilderen, maar deze komen altijd weer terug omdat het vocht blijft toenemen. Het is dus ook bij kleine tekenen van lekkages belangrijk om uw dak te laten controleren. Zeker wanneer u zich bedenkt dat een lekkage veel erger kan zijn dan de zichtbare gevolgen wellicht doen vermoeden.

Grote lekkages

Een grote lekkage aan uw dak is een van de meest vervelende problemen die zich voor kunnen doen. In het ergste geval zit uw muur volledig vol met schimmel of is alle vloeistof naar één plek gelopen, waarbij een muur of plafond zelfs kan doorbreken met een kleine stortvloed aan verzameld water tot gevolg. Vermoedt u dat u een groot lekkageprobleem heeft? Trek dan zo snel mogelijk aan de bel. Wij zorgen bijvoorbeeld dat we bij dergelijke situaties binnen 24 uur bij u voor de deur staan om het probleem op te lossen. Zo voorkomt u dat het nog verder escaleert en blijft de schade, voor zover mogelijk, beperkt.

We kunnen u altijd helpen

Gelukkig helpen we als dakdekker Woerden onze klanten niet alleen met vervelende lekkages. Ook voor de minder dringende klussen staan we voor u klaar. Hieronder noemen we enkele van onze unieke diensten die we graag voor u uitvoeren.

 • Nieuw rookkanaal aanleggen

Laat u uw woning bouwen of verbouwen en wilt u graag een kachel of open haard gaan gebruiken? Dan leggen we graag op vakkundige wijze een rookkanaal voor u aan.

 • Lood vervangen

Een veelgebruikte stof om een watervaste verbinding tussen een schoorsteen en het dak te maken is lood. De zogeheten slabben waarmee dit wordt gedaan blijven echter niet voor altijd in goede staat. We kunnen deze netjes en secuur voor u vervangen.

Zoekt u een specifiek soort dakpan? We hebben een ruim assortiment op voorraad en kunnen ook oudere varianten vaak nog leveren!

 • Een monumentaal dak opknappen

Betreft uw uitdaging werkzaamheden aan het dak van een monumentaal pand? Dan is dat een uitzonderlijke situatie. Gelukkig hebben wij ook hier ervaring mee en pakken we deze uitdaging graag voor u op.

De voordelen van Perfect Dak Nederland

Wanneer u gebruik maakt van onze service als dakdekker Woerden profiteert u van verschillende voordelen. Deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet!

 • Alle dak werkzaamheden in één
 • SKEV erkenning
 • 22 vestigingen in heel Nederland
 • Ruim 50 jaar ervaring

De ideale dakdekker Woerden

Heeft u werkzaamheden aan uw dak nodig in Woerden, of wilt u graag eens een inspectie aan uw dak uit laten voeren? Dat laatste verzorgen we gratis voor u. Zo bent u weer helemaal op de hoogte van de staat van uw dak. Hoe dan ook horen we graag van u wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op, dan staan we voor u klaar!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2