Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Bussum

De staat van uw dak is belangrijk voor uw wooncomfort. Wij komen als Dakdekker in Bussum regelmatig daken tegen waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud. De benodigde werkzaamheden verschillen behoorlijk per dak en daktype. Het is daarom belangrijk om dit regelmatig te laten inspecteren en wanneer nodig meteen op te laten knappen. We vertellen u hier graag meer over, dus lees gauw verder!

Bel gerust:

+31 (0)35 - 2031471

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

 

Waarom regelmatig onderhoud belangrijk is

De beste en tevens makkelijkste manier om achterstallig onderhoud te voorkomen, is door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. We merken vaak dat wanneer het onderhoud op deze manier wordt bijgehouden, er veel minder snel problemen ontstaan met het dak. Als dakdekker in Bussum merken we daarnaast ook dat er minder onderhoudswerk nodig is aan daken waar het onderhoud netjes is bijgehouden. Dat scheelt uiteindelijk ook in de kosten. Het oplossen van problemen zoals lekkages die voortkomen uit achterstallig onderhoud is meestal niet goedkoop. Daar komt dan nog het oplossen van bijvoorbeeld waterschade bij. Het geld dat u hiervoor betaald was dan in veel gevallen genoeg geweest voor meerdere jaren onderhoud, waarbij u alle vervelende problemen overslaat.

Beginnen met een gratis dak inspectie

Wij bieden als dakdekker in Bussum een gratis dak inspectie aan. Deze kunt u gebruiken om erachter te komen hoe uw dak ervoor staat. Indien er problemen worden geconstateerd weet u snel waar u mee te maken heeft. We kunnen dan een passende offerte voor u opmaken, voor de eventueel benodigde werkzaamheden of voor alleen het onderhoud bijvoorbeeld. Bij een dak inspectie voeren we de volgende controles uit:

 • We bekijken de dakpannen, kantpannen en nokvorsten
 • De gehele schoorsteen, van voegwerk, loodwerk en metselwerk tot aan het schoorsteenplateau
 • De dakgoten
 • Het dakbeschot en houtwerk
 • Eventueel uw dakkapel, de afvoer daarvan, het dakleer, de daktrim, de bitumenbedekking en de isolatie van het dakbeschot.

Alle soorten werkzaamheden

Perfect Dak Nederland voert als dakdekker in Bussum allerlei soorten werkzaamheden aan daken uit. Soms vanuit een onderhoudsoogpunt, andere keren weer met het oog op herstel of renovatie van het dak. Problemen die we constateren tijdens het onderhoud pakken we met dezelfde aandacht en zorg op als al onze andere werkzaamheden, waardoor u kunt rekenen op werk van de hoogste kwaliteit. Hieronder hebben we een aantal van onze veel voorkomende werkzaamheden vanuit onderhoudsoogpunt opgesomd, zodat u een idee krijgt van hetgeen u kunt verwachten.

Van kleine tot grote klussen, aan platte daken of daken met dakpannen. Hoe klein of groot het benodigde werk ook is, we zorgen ervoor dat uw dak weer helemaal in orde zal zijn.

Net als het dak is ook de dakgoot soms toe aan een opknapbeurt. Door ophopingen van bladeren en vuil kan er schade ontstaan, waardoor de dakgoot lek raakt en het water niet meer netjes weg kan lopen. We repareren dit zodat uw dakgoot weer jarenlang meegaat.

Bij oudere, schuine daken met dakpannen liggen de nokvorsten vaak vast met een cementverbinding. Ze vormen de schakel tussen de twee schuine zijdes en werken deze waterdicht af. Door temperatuurverschillen kan dat cement barsten, waardoor uw dak kan gaan lekken. We leggen de nokvorsten opnieuw vast met een flexibele verbinding, zodat dit niet meer kan gebeuren.

Wanneer vogels hun nestje bouwen in uw schoorsteenkanaal of onder uw dakrand, kan dit op termijn voor problemen zorgen. We verwijderen deze daarom volledig, zodat uw dak en schoorsteen geen risico meer lopen.

Daarom kiest u voor Perfect Dak Nederland

Wanneer u ons nodig heeft komen we zo snel mogelijk bij u langs. Vooral voor lekkages is het prettig dat u kunt rekenen op onze supersnelle service als dakdekkers in Bussum. Neem contact op wanneer u een afspraak wilt maken, dan helpen we u zo snel mogelijk verder!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2