Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Abcoude

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker Abcoude, is het belangrijk dat u een professionele en ervaren partij in de arm neemt. Perfect Dak Nederland BV heeft ruime ervaring met vrijwel alle denkbare werkzaamheden op en aan het dak. We vertellen u graag meer over het belang van een goed dak en de specialisaties waar u bij Perfect Dak Nederland op kunt rekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u ons kiest als dakdekker Abcoude!

Bel gerust:

+31 (0)29 - 4700251

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

Waarom goed dak onderhoud zo belangrijk is

Als professionele dakdekkers komen we dagelijks daken tegen met problemen die voorkomen konden worden. Het is geen geheim dat we allemaal graag een dak op ons huis hebben dat niet lekt. Wat helaas vaak vergeten wordt is dat dit niet vanzelfsprekend is. Schade door storm, gebreken door veroudering of slechte reparaties en zelfs vogelnesten kunnen ervoor zorgen dat uw dak niet meer waterdicht is. Het is vervolgens erg spijtig wanneer dit pas wordt geconstateerd als het al te laat is. Een dak lekkage openbaart zich meestal pas wanneer u schade of water binnenshuis ziet. Dit alles kan grotendeels worden voorkomen wanneer er regelmatig een inspectie en vervolgens eventueel onderhoud wordt uitgevoerd.

De specialisaties van Perfect Dak Nederland

Zoals in de inleiding al werd aangestipt is Perfect Dak Nederland als dakdekker Abcoude gespecialiseerd in vrijwel alle werkzaamheden op en aan uw dak. Voor de volgende én meer werkzaamheden kunt u dan ook altijd bij ons terecht.  

 • Platte daken

Hoewel er ook andere mogelijkheden zijn bedekken we de meeste platte daken met bitumen dakbedekking. We werken altijd met A-merk bitumen dat goed hecht, eenvoudig is aan te brengen en op zeer lange termijn waterdicht blijft.

 • Loodrenovatie

Rondom schoorstenen zijn vaak loodslabben aangebracht. Deze zorgen voor een afsluiting die waterdicht is. Wanneer deze slabben loshangen of beschadigingen vertonen worden deze door ons gerepareerd of vervangen, zodat de schoorsteen weer volledig waterdicht wordt.

 • Metsel & voegwerk

Andere werkzaamheden aan schoorstenen gaan vaak over metsel & voegwerk. Wanneer dit scheurt of verweerd is geraakt moet de schoorsteen opnieuw worden gevoegd, zodat deze niet gaat lekken.

De nokvorsten zijn speciale dakpannen die op de rand worden gelegd, om zo bijvoorbeeld twee schuine daken met elkaar te verbinden en het geheel waterdicht te maken. In het verleden werden deze vaak met een cementverbinding aangebracht, die na verloop van tijd kan scheuren. Als dakdekker Abcoude kunnen we dit netjes voor u oplossen.

Zoals u eerder kon lezen zijn regelmatige inspecties aan uw dak van groot belang. Perfect Dak Nederland voert als dakdekker Abcoude regelmatig dak inspecties uit. Dit doen wij zorgvuldig, secuur en professioneel. Daardoor kunt u vertrouwen op de resultaten.

Cruciale dak reparaties moeten altijd zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Vanuit onze vestiging in Abcoude zijn we altijd snel bij u op locatie. Binnen 24 uur is het probleem dan netjes en zorgvuldig opgelost.

 • Dakdekken

Alle bovenstaande en meer werkzaamheden aan het dak vallen binnen het portfolio van Perfect Dak Nederland. Als dakdekker Abcoude kunnen we ook uw dak volledig renoveren en indien nodig opnieuw bedekken, zodat u met betrekking tot uw dak altijd op ons kunt rekenen.

De service van Perfect Dak Nederland

Wanneer u zich zorgen maakt om de staat van uw dak kunt u altijd bij ons terecht. We geven graag antwoord op uw vragen vanuit onze expertise. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus we waarderen het zeer wanneer u uw vragen bij ons neerlegt. Zo krijgt u meer zekerheid en kunnen we snel handelen indien misschien toch iets mis is met uw dak. Neem dus contact met ons op om uw vragen te stellen, of meteen een afspraak te maken.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2