Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakreparatie

Dakreparatie nodig? Heeft u daklekkage of een ander probleem met uw dak? Neem direct contact op met Perfect Dak Nederland voor een afspraak!

Bij daken, en dan met name bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat enkele dakpannen sneuvelen of dat de nokvorsten scheuren of los laten. In deze gevallen is het zorg om snel actie te ondernemen. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Gevolgen op korte termijn niet-repareren dak

Veel huiseigenaren stellen het repareren van hun dak vaak uit om geld te besparen. Dit heeft een hoop negatieve gevolgen op de korte termijn. Een kleine lek kan al snel leiden tot een verhoging van uw maandelijkse energierekening. Dit komt omdat hetzelfde lek dat water toelaat, ook warme en koude lucht laat ontsnappen. Daarnaast wordt de kans op schimmelvorming aanzienlijk vergroot. Het verwijderen van schimmel is een lang én duur proces. Dit zou voorkomen kunnen worden met een dakreparatie.

Gevolgen op lange termijn niet-repareren dak

Het niet repareren van uw dak heeft ook een aantal negatieve gevolgen op de lange termijn. Een onvermijdelijk gevolg is dat de waarde van uw huis daalt. Nieuwe huiseigenaren willen een woning die minimale problemen heeft gehad. Omdat schade aan het dak leidt tot veel andere problemen is het van belang om dit meteen op te lossen met een dakreparatie. Een ander gevolg is dat de totale reparatiekosten stijgen. Een lekkageprobleem lost zichzelf niet op. Sterker nog: het zal alleen maar verergeren en een hoop andere dingen in uw huis doen verslechteren. Wanneer er snel wordt gehandeld voorkomt u een duur scenario waarbij er bijvoorbeeld hele leidingen moeten worden vervangen. Het is daarom verstandig om uw dak tweemaal per jaar te laten onderhouden. 

Wat kost het repareren van uw dak?

Mocht u schade aan uw dak hebben, dan wilt u lekkage natuurlijk voorkomen. Gelukkig staan de ervaren dakdekkers van Perfect Dak Nederland in het gehele land voor u klaar om uw dak te repareren. Maar wat gaat dakreparatie u kosten? Dat ligt er helemaal aan wat er bij u nodig is om het dak te repareren. Indien er enkele dakpannen vervangen zullen moeten worden is dit een stuk goedkoper dan als het gehele dak gerenoveerd moet worden. Hierom is het belangrijk om van te voren een goede offerte aan te vragen.

Dak repareren voordat er lekkage ontstaat – Dakreparatie / Dak onderhoud

Voorkomen dat uw lekkage krijgt via het dak? Laat uw dak dan goed onderhouden. Dak onderhoud zorgt ervoor dat u een urgente dak reparatie kunt voorkomen. Wel zo prettig, want u bent zeker van een goed dak.

Dakbedekking reparatie, kom snel in actie

Schade aan uw dakbedekking? Ook voor dakbedekking reparatie kunt u contact opnemen met Perfect Dak Nederland. Op het moment dat u erachter komt dat uw dak niet meer volledig waterdicht is, kom dan snel in actie! Hoe langer er wordt gewacht met het repareren van uw dak, des te meer schade lekkage kan aanbrengen en des te groter de kans dat de dakconstructie aangetast wordt. Bij lekkage komt Perfect Dak Nederland zo snel mogelijk langs om het dak te bekijken. In de meeste gevallen kunnen we door middel van een kleine dak reparatie het dak weer waterdicht krijgen.

Ja, ik wil contact opnemen met Perfect Dak Nederland

Laat uw gegevens hieronder achter. We nemen vrijblijvend contact met u op (ontzettend snel!) om u verder te helpen met uw dakreparatie.

  • * velden zijn verplicht.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2