Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Gouda

Het is van groot belang dat uw dak in goede staat verkeerd. Sommigen denken dat dit vanzelfsprekend is, maar dat gaat helaas niet altijd op. Als dakdekker Gouda komen we geregeld vervelende situaties tegen die voorkomen hadden kunnen worden indien er tijdig onderhoud gepleegd was. Wij pleiten er daarom voor dat iedereen minstens één keer per jaar hun dak laat controleren op mankementen. Om dit gemakkelijk te maken bieden wij een zogeheten dak inspectie gratis aan. We komen dan bij u langs en controleren uw gehele dak, zodat u precies weet wat de stand van zaken is. Vanuit daar maken we eventueel een offerte op, maar liever nog vertellen we u dat er geen gebreken zijn gevonden! Mochten die er toch zijn, dan kunt u ook op ons rekenen. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden, dus lees vooral door!

Bel gerust:

+31 (0)182 - 235008

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

Gespecialiseerd in alle dak werkzaamheden | Dakdekker Gouda

U kunt voor vrijwel iedere werkzaamheden aan uw dak rekenen op Perfect Dak Nederland als dakdekker in Gouda. Om u een goed beeld van de mogelijkheden te geven hebben we een greep uit onze specialisaties opgeschreven. U vindt deze hieronder.

Voordat er gewerkt kan worden aan uw dak wordt deze meestal eerst geïnspecteerd. We kijken dan naar alle aspecten, inclusief de schoorsteen, nokvorsten, kantpannen en eventueel de dakkapel. Zo ontstaat er een volledig beeld van de staat van uw dak.

 • Dakraam lekkage

Dakramen zijn prettig omdat ze extra licht verschaffen op plaatsen waar dit soms op andere manieren niet mogelijk is. Het komt echter weleens voor dat een dakraam gaat lekken. Bijvoorbeeld omdat deze niet meer goed aansluit of omdat de aanhechtingen verouderd of beschadigd zijn. We knappen dit op en zorgen ervoor dat uw dakraam de regen weer buiten houdt!

 • Schoorsteenwerkzaamheden

Achterstallig onderhoud aan schoorstenen kunnen vervelende gevolgen hebben. Van lekkages door gescheurde loodslabben tot zelfs een risico op koolmonoxidevergiftiging omdat de schoorsteen niet goed meer werkt. Afhankelijk van de situatie kunnen we een reparatie uitvoeren of de schoorsteen volledig renoveren.

 • Dakpannen leveren

U kunt ook rekenen op Perfect Dak Nederland wanneer het gaat om leveringen van specifieke dakpannen. We hebben een ruime voorraad dakpannen ter beschikking. Daaronder vallen zelfs dakpannen, nokvorsten en kantpannen van voor 1940 en speciale dakpannen die niet meer worden gemaakt!

 • Dakkapellen en platte daken

Platte daken en dakkappelen worden vaak bedekt met bitumen dakbedekking. Het komt weleens voor dat dit niet zorgvuldig wordt gedaan, of dat deze bedekking beschadigd raakt. We repareren dit vakkundig zodat uw dak weer volledig waterdicht wordt.

Uiteraard zijn we als dakdekker Gouda gespecialiseerd in het repareren van daken. Soms waaien de pannen tijdens een storm van het dak, vallen er takken op of is het dak op een andere manier beschadigd geraakt. Ongeacht de situatie zorgen wij ervoor dat uw dak weer in uitstekende staat wordt gebracht.

 • Nokvorst en kantpan reparaties

De kantpannen zitten aan de zijkant van uw dak wanneer u dakpannen heeft. De nokvorsten liggen juist bovenop. Beiden verbinden de uitersten van de daken op zo’n manier dat de pannen een waterdicht geheel vormen. Dit werd vroeger met een cementverbinding gedaan, die na verloop van tijd gaat scheuren. Wij repareren dit met een soepel doch stevig materiaal waardoor ze nooit meer los komen en in de toekomst waterdicht blijven.

We herstellen graag uw dak!

Het dakdekkersbedrijf van Gouda, dat zijn wij. Wanneer er werkzaamheden aan uw dak benodigd zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2