Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Zwolle

Bent u op zoek naar een dakdekker in Zwolle? Bij Perfect Dak Nederland bent u dan helemaal aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met alle soorten werkzaamheden aan het dak, van inspecties tot schoorsteenrenovaties. U kunt daardoor rekenen op kwalitatief goed werk. Wij besteden hier zoveel mogelijk zorg en aandacht aan, zodat uw dak in uitmuntende staat blijft. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden als dakdekker Zwolle, dus lees snel verder!

Bel gerust:

+31 (0)38 - 2022360

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

 

De specialiteiten van dakdekkersbedrijf Zwolle

U kunt werkelijk voor iedere soort klus aan uw dak bij ons terecht. Van het vlakke stuk van uw dakkapel tot aan de goten en van het verwijderen van vogelnesten tot het opknappen van een monumentaal dak, we pakken het met zorg en aandacht op. Hieronder vindt u een aantal van onze specialiteiten. 

 • Inspectie

Bij een dak inspectie controleren we alle facetten van uw dak. Alle pannen, de volledige schoorsteen, de goten, het dakbeschot en houtwerk of juist uw platte dakvlakken. Zo weet u precies hoe uw dak er aan toe is.

Of uw dakpannen nu zijn gesneuveld door een zware storm, of dat de tand des tijds haar invloed heeft uitgeoefend, we repareren uw dak om ervoor te zorgen dat deze nog sterker wordt dan de originele staat.

Als dakdekker in Zwolle zien we vaak dat de dakgoot wordt overgeslagen. Het dak is dan nog in goede staat, maar problemen bij de goot zijn niet herkend. We pakken deze aan en vervangen desnoods uw gehele goot, mocht dit goedkoper uitvallen dan een reparatie.

De nokvorsten liggen bovenop twee schuine dak zijdes, waardoor deze met elkaar worden verbonden tot een waterdicht geheel. De nokvorsten kunnen om verschillende redenen los komen te liggen, met alle gevolgen van dien. We gebruiken een speciaal materiaal om de nokvorsten te repareren en opnieuw vast te maken, waardoor deze weer jarenlang meegaan.

 • Schoorstenen

Soms nestelen vogels zich in uw schoorsteen, andere keren zitten de loodslabben die de geplaatste schoorsteen waterdicht maken los. We pakken alle mankementen aan uw schoorsteen op en werken het geheel daarna weer netjes af.

 • Platte daken en dakkapellen

Lang niet ieder dak heeft dakpannen. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in werkzaamheden aan platte daken en dakkapellen. Meestal passen we hier bitumen dakbedekking op toe, een materiaal dat zeer stevig is en lang meegaat.

 • Monumentale daken

Door onze geruime ervaring worden we als dakdekker Zwolle ook regelmatig ingezet voor werkzaamheden aan monumentale daken. Perfect Dak Nederland begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om het dak zoveel mogelijk in de originele staat te behouden, met tegelijkertijd oog op de duurzaamheid en kwaliteit. Zo kunnen we nog vele jaren genieten van deze stukjes geschiedenis.

De voordelen van Perfect Dak Nederland

Bij Perfect Dak Nederland geniet u allerlei voordelen. We hebben er een aantal op een rijtje gezet. U vindt deze hieronder.

 • Snelle service

We komen altijd zo snel mogelijk bij u langs, mede mogelijk gemaakt door onze landelijke dekking. Bij lekkages zijn we er vaak al binnen 24 uur!

 • Veel vestigingen door heel Nederland, maar liefst 22!

We zijn niet alleen dakdekker in Zwolle maar ook in Amersfoort, Leiden en Utrecht, om er maar een aantal te noemen. Met maar liefst 22 vestigingen helpen we u door heel het land.

 • Vijftig jaar ervaring

Door onze ruime ervaring is geen uitdaging te groot.

 • SKEV Erkend

We bezitten het keurmerk van de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts.

 • Alle soorten werkzaamheden onder één dak

Door onze ervaring en brede specialisaties kunt u voor alle werkzaamheden aan uw dak bij ons terecht!

Een dakdekker Zwolle nodig? Kies voor Perfect Dak Nederland!

We helpen u graag aan een dak in perfecte staat. Heeft u een dakdekker nodig, of wilt u een gratis dak inspectie uit laten voeren? Neem dan contact met ons op!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2