Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakdekker Hilversum

Bent u woonachtig in Hilversum? Perfect Dak Nederland is als dakdekker door het hele land actief. Dit maken we mogelijk vanuit verschillende dependances, waarvan er een in Hilversum is gevestigd. Zoekt u dus een dakdekker Hilversum? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar aan ervaring in alle werkzaamheden op uw dak kunnen we u altijd helpen. We vertellen u graag meer over hetgeen we voor u kunnen betekenen, dus lees vooral verder. 

Bel gerust:

+31 (0)35 - 2031047

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

Het ontstaan van dak lekkage

De belangrijkste reden waarvoor men dakdekker Hilversum nodig heeft is voor een dak lekkage. Die lekkages zijn erg vervelend en kunnen op allerlei verschillende manieren ontstaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan leidingen, dakgoten, afvoer, hoeken, schoorstenen, nokvorsten, losliggende dakpannen of beschadigde bitumen dakbedekking. De manieren waarop deze aspecten van uw dak gebreken beginnen te vertonen lopen ook zeer uiteen. Er kunnen bijvoorbeeld beschadigingen ontstaan door hevige neerslag en storm. Bij nokvorsten is het vaak de cementverbinding die na verloop van tijd loslaat en poreus wordt. Voor goten en afvoer geldt vaak dat deze verstopt zitten en zich er water ophoopt.

De gevolgen van een lekkage

Er kunnen allerlei vervelende gevolgen optreden wanneer uw dak een lekkage heeft. Dit komt vooral door het feit dat het moeilijk is een lekkage te herkennen aan de binnenkant van uw huis voordat dit al veel schade heeft veroorzaakt. Ziet u bruine plekken op het plafond of de muur, dan is het vocht daar vaak al diep ingetrokken voordat dit zichtbaar werd. In het ergste geval hoopt zich een grote hoeveelheid water op in het plafond waarna dit uiteindelijk kan doorbreken met alle gevolgen van dien. Vocht in uw muren of plafond kan tevens schimmelvorming veroorzaken. Dit heeft een slechte invloed op uw gezondheid en verminderd de luchtkwaliteit in uw huis.

Een lekkage op tijd herkennen

Wanneer u bovenstaande gevolgen leest kunt u zich waarschijnlijk goed voorstellen dat het belangrijk is om een lekkage aan uw dak tijdig te herkennen. Daarom bieden we bij Perfect Dak Nederland een gratis dak inspectie aan. We komen dan bij u langs om uw volledige dak na te lopen. Daarna vertellen we u precies hoe uw dak erbij ligt, of er gebreken zijn gevonden en of u misschien gebaat bent bij een stukje onderhoud. Indien u dat wenst stellen we daarvoor een heldere offerte op. We voeren logischerwijs geen werkzaamheden uit voordat u akkoord heeft gegeven op de offerte, waardoor de inspectie dus altijd gegarandeerd kosteloos blijft.

Uw dak lekkage verhelpen

Afhankelijk van het type dak dat u heeft wordt de lekkage op een geschikte manier verholpen. Bij platte daken leggen we bijvoorbeeld vaak een nieuwe laag bitumen aan die het geheel weer volledig waterdicht maakt. Is uw schoorsteen het probleem, dan moeten bijvoorbeeld de loodslabben vaak worden vervangen. Wat het probleem ook moge zijn, we herstellen dit zorgvuldig en vakkundig zodat u in de toekomst geen last meer krijgt van vervelende lekkages.

SKEV erkenning

Perfect Dak Nederland beschikt over erkenning van de SKEV. Dit is de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts. Op die manier wordt de kwaliteit van onze diensten op het gebied van vochtbestrijding gegarandeerd. Het verhelpen van lekkages valt hier logischerwijs onder. De erkenning toont onder meer aan dat ons personeel gekwalificeerd is en met professionele middelen werkt. Met daarbij een brok ervaring en een tevredenheidspercentage van maar liefst 90% weet u zeker dat u goed geholpen wordt.

Dakdekker Hilversum nodig? Neem contact met ons op!

Heeft u een dringen probleem aan uw dak, dan kunt u ook altijd onze spoedservice bellen. Binnen 24 uur staan we dan bij u voor de deur om het probleem aan te pakken. We helpen u graag!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2