Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakdekker Haarlem

Problemen aan uw dak? Wilt u een gratis dakinspectie? Dan bent u op zoek naar een dakdekker Haarlem. Gelukkig voor u bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van dakreparatie én dakrenovatie. Als ervaren dakdekkers zijn wij zeer bekend met de omgeving van Haarlem. Hierdoor hebben wij veel reparaties en renovaties mogen verrichten in héél Haarlem. Woont u dus in Zuid-West, Oost of Noord? Dakdekkersbedrijf Perfect Dak Nederland komt uw dak repareren. Heeft u een kapot dak in Schalkwijk? Geen probleem, wij staan klaar om al uw problemen op te lossen. Gebreken aan het dak hebben is immers heel erg vervelend en vereist een vlotte benadering.

Bij een lekkage aan het dak is voorkomen altijd beter dan genezen: maak daarom gebruik van onze gratis dakinspectie ter waarde van €29,-. Wilt u meer weten over een dakdekkersbedrijf Haarlem? U vindt het hier!

Bel ons gerust:

+31 (0)23 - 2052060

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

Dakdekkersbedrijf Haarleem adviseert: wacht niet te lang

Het is geen verassing dat u nadelige gevolgen ondervindt wanneer u té lang wacht met het repareren van uw dak. Op de korte termijn kunt u er snel achter komen dat uw maandelijkse energierekening hoger uitvalt. Dit komt omdat een lekkage aan het dak warmte uit het huis laat ontsnappen.

Op de lange termijn heeft een daklekkage die niet wordt gerepareerd gevolgen voor de waarde van uw huis. Ook stijgen de totale reparatiekosten, omdat het probleem elke dag alleen maar wordt verslechterd. Ons advies is daarom om uw dak één of twee keer per jaar te laten onderhouden door een dakdekker Haarlem.

Voordelen jaarlijks uw dak laten inspecteren

Wij raden u aan om jaarlijks uw dak te laten inspecteren door een dakdekker Haarlem. Wanneer u dit netjes bijhoudt voorkomt u namelijk dat uw dak grote gebreken vertoont. Dit is niet alleen vervelend voor uw woonsituatie, het brengt ook nog eens veel financiële problemen met zich mee. Zo wordt het gevaar dat uw dak inzakt drastisch verminderd.

Gratis dakinspectie 

De schade is vaak al aangericht wanneer men een dakdekker Haarlem inschakelt. Dit brengt veel kosten met zich mee en dat is gewoon heel erg zonde. U kunt dit scenario voorkomen door gebruik te maken van onze gratis dakinspectie ter waarde van €29,-. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen, zéker wanneer het om uw dak en dakkapel gaat.

Hoe herken je een daklekkage

Veel problemen aan het dak worden vaak pas ontdekt wanneer het kwaad al geschied is. Wilt u inschatten wat de staat van uw dak is en of u een daklekkage heeft? Geen probleem, want dit kunt u onderzoeken in vier simpele stappen.

Allereerst kunt u nagaan of het houtwerk of isolatiemateriaal is aangetast. Daarna bekijkt u de dakpannen en bepaalt u of er sprake is van aantasting door algen of mos. Het vocht dat door deze algen en mos wordt losgelaten bevriest in de winter, waardoor de toplaag van uw dakpannen en nokvorsten loslaten. Hierdoor kunnen uw dakpannen in afzienbare tijd breken. Om te controleren of dit al heeft plaatsgevonden gaat u vervolgens op zoek naar losliggende, gebroken nokvorsten of scheefliggende, gebroken dakpannen. Als laatst onderzoekt u het plafond en de muren naar vocht en/of schimmel. Indien u één of meerdere symptomen, zoals beschreven aantreft is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw daklekkage dan zo spoedig mogelijk verhelpen met een dakdekker Haarlem. Houd wel rekening met het volgende: hoe langer u wacht, hoe meer schade de lekkage aanricht. Dit zorgt ervoor dat de kosten nóg hoger zullen oplopen.

Een dakdekker Haarlem inschakelen?

Bent u op zoek naar een dakdekker Haarlem voor problemen aan uw dak? Probeer het eens bij Perfect Dak Nederland. Wilt u laten onderzoek of u last heeft van een daklekkage? Maak dan gebruik van onze gratis dakinspectie ter waarde van €29,- euro!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2