Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Daklekkage

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van daklekkage? Uw dak weer waterdicht maken is dé specialiteit van Perfect Dak Nederland BV. Neem hierom direct contact op met één van van de Perfect Dak Nederland BV medewerkers! Wanneer daklekkage ontstaat is het namelijk vereist om snel te handelen. Lekkage kan veel schade veroorzaken aan uw huis en inboedel. Snel een afspraak maken kan onder andere door hieronder uw gegevens vrijblijvend achter te laten. Perfect Dak Nederland BV neemt dan z.s.m. contact met u op. Mocht u niet willen wachten: neem dan direct telefonisch contact op met Perfect Dak Nederland BV. Het telefoonnummer van de vestiging het dichtst bij u in de buurt vindt u op de contactpagina.

  • * velden zijn verplicht.

Uw dak lekt? Dit kunt u eraan doen!

Vooral bij oudere daken komt het regelmatig voor dat dakpannen stuk gaan of dat er nokvorsten los laten. Doordat het dak niet meer waterdicht is zal er snel actie ondernomen moeten worden. Zeker met het weer in Nederland is het niet wenselijk om dit risico te lopen.

Indien u lekkage heeft geconstateerd kunt u een afspraak maken om hier door Perfect Dak Nederland BV naar te laten kijken. De dakdekkers komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem te bekijken en indien mogelijk, direct te verhelpen.

Maar wat kost het u als u de daklekkage laat verhelpen? Dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden. Als er alleen een aantal dakpannen zijn verschoven is er niet veel aan de hand, maar indien een geheel dak moet worden gerenoveerd is dit een ander verhaal. In dit geval zorgt Perfect Dak Nederland BV voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoe veel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

De kosten voor een daklekkage

We kunnen op voorhand nooit zeggen wat de kosten voor een dak lekkage zijn. Dit komt omdat er eerst gekeken moet worden wat de mogelijke schade is, welk dak u heeft en of er al zichtbare gevolgen zijn. Door een gratis dakinspectie bij ons in te plannen, kunnen wij naar uw dak kijken. Uit de dakinspectie volgt de offerte die we opsturen. Hierin vermelden we wat we hebben gevonden en wat de kosten zullen zijn. U kunt hierover ook altijd telefonisch contact hebben met ons als u meer vragen heeft. 

Voorkom schimmel met dakreparatie

Een gevolg van daklekkage is dat er schimmel kan worden gevormd. Een daklekkage laat namelijk veel vocht binnen in uw huis. Dit heeft niet alleen nadelige gevolgen voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Schimmels kunnen zich namelijk ontwikkelen tot giftige stoffen. Deze stoffen blijven in de lucht hangen en kunnen astma en andere ziektes veroorzaken. Veel verzekeringen vergoeden het verwijderen van schimmel niet wanneer er te laat door de huisbewoner is gereageerd. Het is om deze reden van belang dat er vlot wordt gereageerd bij een daklekkage. 

Wat zijn extreme gevolgen?

Een daklekkage kan tot rampzalige gevolgen leiden. Een lek in uw dak kan veel schade aanrichten aan uw plafond, muren, vloeren, leidingen en elektrische bedradingen. Het lekkende water en/of vocht zorgt er ook voor dat de kwaliteit van het hout in uw huis achteruit gaat. Dit houdt in dat niet alleen de bovenkant van uw huis wordt aangetast, maar het gehele fundament. In extreme gevallen kan een dak zelfs instorten. Dit soort ongelukken kunnen worden vermeden door uw dak een aantal keer per jaar te laten onderhouden.  

Voorkom daklekkage en voer regelmatig onderhoud uit

Voorkom dat u lekkage krijgt via het dak! Laat uw dak goed onderhouden. Door te onderhouden voorkomt u namelijk problemen met uw dak in de toekomst. Meer weten over Perfect Dak Nederland BV of direct een afspraak maken met één van onze experts? Neem direct contact met ons op.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2