Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Schoorsteen reparatie

Heeft u geen last daklekkage maar is uw schoorsteen aan renovatie toe? Ook dan bent u bij Perfect Dak Nederland BV aan het juiste adres. We zijn de specialist op het gebied van schoorsteen reparaties en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die er bij ons zijn? Lees dan verder op deze pagina!

Wilt u liever direct contact met ons opnemen om problemen aan uw schoorsteen te laten verhelpen? Neem dan via deze pagina direct contact met ons op.

  • * velden zijn verplicht.

Laat uw schoorsteen tijdig renoveren en voorkom onveilige situaties

Een schoorsteen kan door allerlei oorzaken aan renovatie toe zijn. Soms komt dit doordat de schoorsteen simpelweg oud is of dat er een schade is ontstaan. Daarnaast kan er mos groeien in het rookkanaal. Dit kan er toe leiden dat voegwerk poreus word. Wanneer u namelijk een open haard gaat gebruiken en uw schoorsteen is niet in orde, kan er koolmonoxide vrijkomen. Hierdoor riskeert u de mogelijkheid dat u hierdoor wordt vergiftigd. Dit kan gebeuren zonder dat u het zelf door heeft. Hier zit u uiteraard niet op te wachten. Onze dakexperts komen daarom graag bij u langs om het rookkanaal te controleren en eventueel renovatiewerkzaamheden uit te voeren zodat uw schoorsteen weer in orde is.

Schoorsteenlekkages laten repareren

Naast mosgroei kunnen er meerdere schades ontstaan in uw schoorsteen waardoor deze aan renovatie toe is. Hierbij kunt u denken aan schoorsteenlekkages en verouderd metselwerk. Daarnaast kan uw rookkanaal aan renovatie toe zijn of moet de bovenplaat waterdicht worden gemaakt. Voor al deze werkzaamheden kunt u bij Perfect Dak Nederland BV terecht.

Vraag een schoorsteeninspectie aan

Wilt u weten wat de staat van uw schoorsteen is en er direct achter komen waar deze eventueel gerenoveerd moet worden? Dan kunt u bij ons ook een schoorsteeninspectie aanvragen. Wij komen dan bij u langs om kosteloos uw schoorsteen te inspecteren. Indien gewenst kunnen wij ook een inspectie uitvoeren op uw volledige dak.

Wacht niet te lang – Schoorsteen reparatie

Twijfelt u of de schoorsteen toe is aan renovatie? Neem dan contact met ons op. Hoe eerder u namelijk ingrijpt wanneer u het vermoeden heeft dat er schade aan uw schoorsteen is, des te lager zullen de kosten zijn. Schades zoals een lekkage breiden zich namelijk snel uit. Daarnaast kunt u na een schoorsteen renovatie weer jarenlang genieten van een veilige schoorsteen.

Al ruim 50 jaar de specialist

Perfect Dak Nederland BV is al ruim 50 jaar de specialist op het gebied van schoorsteen renovaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld uw dak wilt laten renoveren. Wilt u meer informatie over uw specifieke situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Neem contact met ons op!

Wilt u door Perfect Dak Nederland BV een schoorsteen renovatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Met ruim 22 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een expert die snel bij u ter plaatse kan zijn. Via onze contactpagina kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2