Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Vogelwerende dakprofielen perfect tegen overlast van vogels

Het is lente en de vogels fluiten hun territorium weer bij elkaar. Tot op zekere hoogte is dat genieten. Maar als de vogels uw dak uitkiezen om te nestelen, dan brengen ze overlast met zich mee. U jaagt ze dan ook niet zomaar weg. Best logisch, want vanaf uw dakrand houden ze de omgeving goed in de gaten. En ze vinden er beschutte plekjes, bijvoorbeeld onder uw dakpannen en bij de schoorsteen. Perfect Dak Nederland BV helpt u met een professionele oplossing om de vogels te weren.

Vogels onder uw dak weghalen?

Het af en aan vliegen met takjes en mos veroorzaakt een hoop afval bij uw dakrand, dakpannen en vaak ook in de schoorsteen. De vogelnesten vervuilen uw dak met alle nadelige gevolgen van dien. Haalt u de vogelnestresten niet weg, dan leidt dit in het ergste geval zelfs tot een schoorsteenbrand. Verder pikken de vogels uw isolatie kapot, waardoor u het risico loopt op schimmelvorming en houtrot bij uw dakbeschot. En dan hebben wij het nog niet eens over de irritaties aan vogelpoep en geluidsoverlast.

Perfect Dak Nederland BV gaat de hinder van vogels tegen. Daarvoor beschikken wij over speciaal gereedschap, zoals nestboren. Onze dakspecialisten voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Vogels onder het dak weghalen
  • Vogels weren uit uw schoorsteen
  • Afwerken van uw dak met vogelwerende dakprofielen

Vogelwerende dakprofielen; dé oplossing!

Door vogelwerende dakvoetprofielen aan de onderkant van uw dakbeschot te plaatsen, kunnen de vogels nooit meer onder uw dakpannen komen. Daar zorgen de uitsteeksels van de dakprofielen voor. Deze dakvoetprofielen worden op de eerste panlat geplaatst, waar de dakpannen netjes overheen vallen.

Met de vogelwerende dakprofielen slaat u twee vliegen in één klap. Onze dakvoetprofielen gaan niet alleen vogels tegen, maar ook spatwater vanuit de dakgoot. Water in uw dakgoot zorgt bij een regenbui immers voor spatwater onder de eerste rij dakpannen. Uw dakbeschot wordt daardoor nat. De dakprofielen van Perfect Dak Nederland BV beschermen uw dak dus meteen tegen vochtschade.

Vogels op of onder uw dak? Handel meteen!

Zodra u merkt dat vogels zich onder uw dakpannen nestelen, onderneem dan gauw actie. U bent verder van huis, wanneer u de vogels hun gang laat gaan en ze een steeds groter deel van uw dak innemen. Laat Perfect Dak Nederland BV de vogels weghalen en weren! We zijn actief in heel Nederland, waaronder in Hilversum, Utrecht, Gouda en Arnhem.

Neem direct contact op!

 

Hieronder een foto van een dakbeschot dat stuk is gemaakt door vogels:

Dakbeschot stukgemaakt

 

Als u vogels onder uw dak heeft zitten, dan heeft u ook last van ongedierte, zie onder:

Ongedierte onder het dak

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2