Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Dakdekker Alphen aan den Rijn nodig?

Perfect Dak Nederland is zoals de naam al doet vermoeden actief in het gehele land. Dit betekent dat we ook als dakdekker Alphen aan den Rijn actief zijn. Met vijftig jaar ervaring in alle werkzaamheden op en rondom uw dak garanderen we de beste service. Bovendien kunnen we, vanuit onze verschillende dependances, altijd snel ter plaatse zijn indien u een spoedeisend probleem heeft zoals bijvoorbeeld een lekkage. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening, dus lees gauw verder!

Bel gerust:

+31 (0)172 - 263000

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

 

Spoedhulp service

Wanneer zich een lekkage voordoet ziet u dat vaak niet ruim van tevoren aankomen. Toch is het erg belangrijk dat, wanneer er daadwerkelijk een lekkage is, deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Gelukkig kunt u dan rekenen op Perfect Dak Nederland als dakdekker Alphen aan den Rijn. Voor lekkages en andere spoedeisende zaken zoals stormschade geldt een hogere prioriteit. U kunt onze dependance dan ook meteen opbellen, waarna er binnen 24 uur een kundige medewerker bij u langs komt om het probleem te verhelpen. U zit dan weer droog en veilig en hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw dak!

Beschikbaar voor al uw dak werkzaamheden

Zoals al eventjes werd aangestipt staat Perfect Dak klaar voor alle werkzaamheden aan uw dak. Hieronder vindt u een kleine greep uit de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren.

Of u nu een rieten dak, dakpannen of een plat dak heeft: wij repareren uw dak kundig en secuur!

 • Dakgoot reparatie

De dakgoten krijgen vaak minder aandacht dan nodig is, waardoor deze lek kunnen raken. Uw dakgoten knappen wij dan weer netjes op.

 • Nokvorst reparatie

Nokvorsten verbinden de dakpannen van twee zijdes van uw dak met elkaar, waardoor er een waterdichte verbinding ontstaat. Oude nokvorsten komen weleens los te liggen, maar nadat wij ze hebben gerepareerd is dit nooit meer het geval.

 • Schoorstenen

Wanneer er een schoorsteen in uw dak is gebouwd, wordt deze verbonden met de rest van het dak om te voorkomen dat er water door het dak kan sijpelen. Na verloop van tijd kan die verbinding zwakker worden. Dit kunnen wij weer oplossen met een sterkere verbinding!

 • Dakkapellen

Uw dakkapel geeft extra ruimte op uw bovenste verdieping, maar dit mag niet ten koste gaan van uw dak! Daarom beleggen we dakkapellen met hoogwaardige kunststof, zodat ook dit deel van uw dak volledig waterdicht blijft.

 • Vogelproblemen

Wanneer vogels zich onder uw dak nestelen kan dit vervelende gevolgen hebben. In sommige gevallen raakt uw dak namelijk aangetast en ontstaat er schade. Wij verwijderen zorgvuldig de vogelnesten en plaatsen desgewenst een profiel waardoor vogels worden geweerd.

 • Dakpannen leveren

Als dakdekker Alphen aan den Rijn kunnen wij bij Perfect Dak Nederland dakpannen in alle vormen, soorten en maten leveren.

Perfect Dak is uw dakdekker Alphen aan den Rijn!

We staan graag voor u klaar om de klussen op en aan uw dak op te pakken. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Ook wanneer u nog vragen heeft beantwoorden we die namelijk met plezier!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2