Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Vogels onder de dakpannen?

Heeft u last van vogels onder de dakpannen? Of zitten er vogels onder uw dakpannen? Dan hebben de vogels daar dan een warm plekje gevonden. Dakgoten en dakpannen bieden een beschermd onderkomen, waar roofvogels op veilige afstand gehouden worden. Helaas zorgen de nestelende vogels voor overlast. Want u zit niet te wachten op vogelpoep en andere rommel. En al helemaal niet op geluidsoverlast en blijvende schade aan uw dak.

Helaas laten vogels zich niet gemakkelijk wegjagen, want ze hebben uw dak niet voor niets uitgekozen. Of het nou om huismusjes of grote kraaien gaat, Perfect Dak Nederland BV verlost u voorgoed van de vogeloverlast.

Kraaiennest verwijderen

Kraaien maken veel herrie en zijn hardnekkige slopers. Met een kraaiennest in de dakgoot loopt u het risico op verstopping. Hebben de kraaien eenmaal een plek onder uw dakpannen verworven, dan tasten ze het dakbeschot en de isolatielaag aan. Een proces van rotten en schimmelen is dan onvermijdelijk. Reken daarom op tijd af met kraaien. Let wel op dat het weghalen van een kraaiennest professioneel dient te gebeuren. De specialisten van Perfect Dak Nederland BV draaien hun hand hier niet voor om. Wij regelen dit vlekkeloos, óók in geval van kraaiennesten in de schoorsteen.

Vogels onder de dakpannen

Als de mus onder uw dakpannen een nest bouwt, lijkt dit in eerste instantie nog heel onschuldig. Bedenk dan dat zo’n schattig nest van kleine huismussen ook een broedplaats voor insecten is. Het zijn de motten en kevers die vervolgens gemakkelijk hun weg naar binnen weten te vinden. Een voorbeeld van een schadelijk beestje is de tapijtkever of kleermot. Wees dus gewaarschuwd en neem snel actie tegen vogels onder de dakpannen.

Dakgoot beschermen tegen vogels

Om overlast van vogels in de dakgoot te voorkomen, is het slim om adequate maatregelen te treffen. Zodanig dat het nestelen op uw dak onmogelijk wordt. Onze dakdekkers werken met vogelwerende dakvoetprofielen. Deze profielen bieden de perfecte bescherming tegen alle soorten vogels. Ook kunnen we schoorsteenkappen plaatsen die vogels verjagen.

Kortom: wilt u geluidsoverlast en dakschade door vogels tegengaan? Perfect Dak Nederland BV is altijd in de buurt om problemen te verhelpen. Wij verwijderen vogelnesten en nemen voorzorgsmaatregelen om uw dak te beschermen tegen vogels… Want Perfect Dak Nederland BV heeft als missie: géén vogels in dakgoten, onder dakpannen en in schoorstenen!

Ja, ik wil een gratis offerte aanvragen:

  • * velden zijn verplicht.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2