Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Perfect Dak Nederland is uw dakdekker Nijmegen!

Met meer dan 50 jaar ervaring, erkenning van de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts en dependances door het gehele land is Perfect Dak Nederland ook beschikbaar als dakdekker Nijmegen. U kunt daarbij altijd vertrouwen op onze vakkundige en gecertificeerde dienstverlening. Wij hechten hier veel waarde aan omdat uw dak een zeer belangrijk onderdeel van uw woning of pand is. We vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden binnen onze dienstverlening, dus lees gauw door!

 

Bel gerust:

+31 (0)24 - 2022164

Vrijblijvende offerte: 

 • * velden zijn verplicht.

 

Een veelvoud aan dak diensten

We geven u graag inzicht in de verschillende werkzaamheden die we als dakdekkersbedrijf voor u uit kunnen voeren. De onderstaande lijst geeft u een goed beeld van onze dienstverlening. Staat de dienst die u wenst er niet bij? Vraag ons hier dan gerust naar, want de kans is groot dat wij ook uw klus op kunnen pakken.

 • Inspectie

Voorkomen is beter dan genezen, daar zijn de meeste mensen het vaak wel over eens. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een gratis dak inspectie uit te laten voeren. U bent dan weer helemaal op de hoogte over de staat van uw dak.

Uw dak moet in goede, waterdichte staat verkeren. Wanneer er schade of slijtage is ontstaan, repareren wij dit als dakdekker Nijmegen voor u. Zo kunt u weer vertrouwen op uw dak en blijft u binnen warm en droog!

De nokvorsten verbinden twee zijdes van dakpannen met elkaar. In het verleden werden deze vastgelegd met een cementverbinding, maar die kan na verloop van tijd los komen. Wij leggen deze opnieuw vast met een verbinding die de tand des tijds gemakkelijk doorstaat.

 • Kantpan reparatie

Kantpannen zijn vergelijkbaar met nokvorsten, maar dan hangen ze aan de zijkant van uw dak zijdes. Soms komen deze los te liggen, maar nadat wij dit hebben verholpen zal dat niet meer voorvallen.

 • Schoorsteen reparatie en renovatie

Bepaalde woningen hebben een mooie schoorsteen die het mogelijk maakt om binnen te genieten van een kachel of open haard. Helaas kunnen er weleens problemen zijn met de schoorsteen, waardoor er een risico op koolmonoxidevergiftiging ontstaat. Dat is levensgevaarlijk, dus we kijken graag uw schoorsteen na en lossen eventuele problemen netjes op.

 • Lekkages

Wanneer u een lekkage heeft is dat erg vervelend. Waterschade kan nare gevolgen hebben voor uw muren en plafonds. Bovendien kan er schimmel ontstaan. Die schimmel vormt dan een risico voor uw gezondheid. Laat eventuele lekkages daarom zo snel mogelijk oplossen.

 • Vogelnesten

Wanneer vogels zich onder uw dakrand vestigen kan de integriteit van uw dak worden aangetast. Wij kunnen de vogelnestjes zorgvuldig voor u verwijderen zodat dit niet kan gebeuren. Komen de vogels terug, dan kunnen we als dakdekker Nijmegen eventueel vogel werende profielen plaatsen.

 • Monumentale projecten

Door onze ruime ervaring en brede dienstenaanbod zijn we ook in staat om monumentale daken op te knappen. Daarbij wordt uiteraard de originele staat zoveel mogelijk behouden.

 • Levering van dakpannen

Zoekt u een specifiek soort dakpan? De kans is groot dat wij deze voor u kunnen leveren. Wij hebben de meeste soorten op voorraad en kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien van dakpannen, nokvorsten en kantpannen van voor 1940!

Zoekt u een dakdekker Nijmegen? Perfect Dak Nederland staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een dakdekker Nijmegen? We helpen u graag en voeren de klus zorgvuldig, secuur en vakkundig uit. Wanneer er spoed is, bijvoorbeeld bij stormschade of een lekkage, kunt u ook gebruik maken van onze spoedservice. Binnen 24 uur staat er dan een specialist bij u voor de deur die het probleem netjes oplost. Neem gerust contact met ons op, ook wanneer u nog vragen heeft. We helpen u graag verder!

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2