Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Vogelwerende dakvoetprofielen

Heeft u last van vogels die zich onder uw dakpannen nestelen? Dit kan voorkomen worden door vogelwerende dakvoetprofielen te plaatsen aan de onderkant van uw dakbeschot.

Wanneer u last heeft van vogels die zich onder uw dakpannen nestelen, zorgt dit voor een aantal problemen voor uw dak. De vogels pikken de isolatie weg en gaan zich nestelen op uw dakbeschot. Dit zorgt voor schimmels en houtrot. Als u merkt dat er vogels zich nestelen onder uw dakpannen dient u direct actie te ondernemen, want als u de vogels laat zitten zorgt dit ervoor dat ze een groter deel van uw dak gaan gebruiken. Vogelwerende dakvoetprofielen laten plaatsen verhelpen dit probleem voor u. Perfect Dak maakt vogelwerende dakvoetprofielen. Vul onderstaand formulier in voor contact: 

  • * velden zijn verplicht.

Hoe werken vogelwerende dakvoetprofielen?

Het voorkomen van vogels die zich nestelen onder uw dakpannen kan eenvoudig worden opgelost door het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen. De vogelwerende dakvoetprofielen worden geplaatst op de eerste panlat. Doordat deze dakvoetprofielen uitsteeksels hebben waar de dakpannen overheen vallen, kunnen de vogels op geen enkele mogelijkheid nog onder uw dakpannen komen. Een bijkomend voordeel van het plaatsen van vogelwerende dakvoetprofielen is dat het spatwater vanuit de dakgoot tegengaat. Als er in uw dakgoot water staat en het gaat regenen, levert dit spatwater op die onder de eerste rij dakpannen tegen het dakbeschot aan spat. Door de vogelwerende dakvoetprofielen wordt dit tegengegaan, omdat deze profielen het spatwater tegenhoudt. Hieronder ziet u links een foto van het effect van vogelnesten onder uw dakpannen. En rechts een foto van een vogelwerend dakvoetprofiel.

Vogelwerende dakvoetprofielen

 

Heeft u behoefte aan een vogelwerend dakvoetprofiel? Bekijk onze locaties en neem direct contact op.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2