Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Hoe verjaag ik vogels van mijn dak?

“In mei leggen alle vogels een ei.” Hartstikke leuk, maar niet onder uw dakrand. Toch komt de tijd er weer aan dat vogels een geschikte broedplaats uitzoeken. Uw dak is daar uitermate geschikt voor. Of het nou kleine musjes, duiven of spreeuwen zijn, u wilt die vogels weren van het dak en de dakgoot. Perfect Dak Nederland BV biedt de perfecte vogelverschrikkers: met onze dakvoetprofielen kunnen vogels niet meer onder uw dakpannen nestelen. Zodat vogeloverlast definitief tot de verleden tijd behoort.

Vogels richten dakschade aan

Tijdens het broedseizoen zijn vogels op zoek naar een plek om een nest te bouwen. Uw dak is hoog en droog, ideaal dus. Zeker huismussen vreten zich een weg en als ze geen gaten en kieren vinden, dan pikken ze gerust de isolatie weg. Het bereiken van het dakbeschot is voor vogels een fluitje van een cent. Zo zorgen ze op hun beschutte plekken voor overlast en schade. En hebben kraaien en kauwen de jonge vogeltjes eenmaal in het vizier, dan wordt de dakschade nog groter. Maar hoe hou je die ellende op afstand?

Vogeloverlast stoppen!

Per situatie kan de overlast van vogels verschillen. Denk aan stank, herrie en ongedierte, maar ook aan verstoppingen in afvoerpijpen en schoorstenen. Verder zijn kapot gepikte isolatielagen, daklekkage en zelfs rotte dakconstructies geen uitzondering. Zonde, want het is allemaal op eenvoudige wijze te voorkomen. Lees hoe Perfect Dak Nederland BV te werk gaat:

Allereerst ruimen onze dakdekkers de rotzooi op, en worden de vogelnesten verwijderd. Dit gebeurt met professioneel gereedschap, waaronder nestboren. Als uw dak er weer verzorgd bij ligt, gaan wij aan de slag met vogelwerende dakvoetprofielen. We plaatsen de profielen aan de onderkant van uw dakbeschot. De uitsteeksels belemmeren voortaan de toegang voor vogels. Ons dakbedrijf zorgt voor een nette afwerking, want de dakprofielen worden zodanig bevestigd dat de eerste rij dakpannen eroverheen valt. En deze oplossing beschermt uw woning meteen tegen weersinvloeden.

Vakkundige montage van vogelwerende dakvoetprofielen

Dakschade loopt al gauw in de papieren. De ervaren dakdekkers van Perfect Dak Nederland BV weten schade door vogeloverlast te vermijden. Wij verwijderen de rommel, herstellen uw dak én weren de vogels. Wij zijn actief in heel Nederland, bijvoorbeeld in Hilversum, Utrecht, Gouda en Arnhem.

U wilt geen last meer hebben van vogels op uw dak? Bel Perfect Dak Nederland BV voor vogelwerende dakvoetprofielen.

 

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2