Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Goed dakonderhoud helpt u de winter door

De winter staat voor de deur en dit seizoen vraagt het uiterste van uw dak. Vrieskou, regen en harde wind zijn risicofactoren voor daklekkage. Om te voorkomen dat deze weersinvloeden schade aan uw dak veroorzaken, verhelpt Perfect Dak Nederland BV allerlei dakproblemen. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw dak? Wij zijn altijd in de buurt voor een dakinspectie. Onze deskundige dakdekkers beoordelen of een dakreparatie of dakrenovatie nodig is, zodat u geen overlast ondervindt door bijvoorbeeld vorst.

Vorst en nokvorsten geen maatjes

In Nederland kan het de ene dag vriezen, en de andere dag dooien. Het is juist die vorst die vaak een slechte uitwerking heeft op verouderde daken. Als specielagen poreus zijn, kan er vocht in uw dak binnendringen. En als dat vocht opvriest, liggen de gevaren van cementscheuren op de loer. Nokvorsten kunnen los komen te liggen, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de nokvorsten met een hevige storm van uw dak afwaaien.

Dakdekkersbedrijf Perfect Dak Nederland BV werkt met Flexim dakmortel. De naam zegt het al: dit betreft een flexibele specie. Deze mortel is in staat om te krimpen en uit te zetten. Ideaal dus bij vorst en daardoor perfect toepasbaar bij onze dakreparaties en dakrenovaties.

Rookkanaal nodig voor open haard?

Wie houdt bij vorst en kou niet van de sfeer van een open haard of houtkachel? Op een winterse dag geeft zo’n haard een heerlijke én gezellige warmte in uw woning. Daar is wel een schoorsteen of rookkanaal voor nodig. Ook het plaatsen hiervan verzorgt Perfect Dak Nederland BV. Dat doen wij met uiterste precisie om scheuren en daklekkages te voorkomen. Bovendien voldoet onze werkwijze aan de veiligheidseisen, zodat u niet voor gevaarlijke situaties komt te staan. U wenst geen brand of koolmonoxidevergiftiging!

Ligt uw dak er perfect bij?

Ons vakkundige team komt graag een kijkje nemen op uw dak. Heeft u een daklekkage of ander dakprobleem? Laat het ons snel weten. Bij onze offerte voor dakreparatie of dakrenovatie houden we rekening met uw wensen en budget.

Dáárom Perfect Dak Nederland BV voor uw dakrenovatie en dapreparaties:

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel Nederland
  • Gecertificeerd dakdekkersbedrijf

De vorstperiode comfortabel doorkomen met Perfect Dak Nederland BV? Neem contact op!

 

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2