Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakrenovatie

Is het nodig om uw dak te renoveren? Dakrenovatie kan hoge kosten met zich meenemen. Vraag daarom vooraf goed advies aan en laat een gespecialiseerd bedrijf naar uw dak kijken. Dit kan u in de toekomst veel narigheid besparen. Neem hieronder direct contact op met Perfect Dak Nederland BV om de mogelijkheden door te spreken! 

  • * velden zijn verplicht.

Wanneer is dakrenovatie nodig?

Stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot en/of beschadigde dakpannen? Dan is dakrenovatie de oplossing. Het renoveren van uw dak zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het dak van uw woning. Het is vaak lastig inschatten wat er moet gebeuren aan uw dak als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. Maak daarom een afspraak met Perfect Dak Nederland BV om te kijken naar wat de beste oplossing is voor het probleem met uw dak.

Gevolgen van een slecht dak - korte termijn 

Een slecht dak kan u op korte én lange termijn veel nadelige gevolgen opleveren. Op de korte termijn kan een lekkend dak andere beschadigingen in uw huis aanrichten. Hierbij kunnen houten vloeren en muren compleet vernield worden. Daarnaast is met oog op brandgevaar een lekkend dak zeer gevaarlijk voor alle elektronische apparaten in huis. Ook kan een gat in uw dak uw huis al kwetsbaar maken voor beestjes en andere ongedierte. 

Gevolgen van een slecht dak - lange termijn 

Een slecht dak heeft op de lange termijn enkele negatieve gevolgen. Zo kan het zijn dat de waarde van uw huis daalt. Een koper van een huis vraagt namelijk als eerst wat de toestand van het dak is. Met oog op de toekomst kan dit dus een scenario worden waarin veel verlies wordt gemaakt, terwijl dit eenvoudig kan worden voorkomen met een dakrenovatie. Ook kan een lekkend dak schimmelvorming veroorzaken. Wanneer dit plaatsvindt brengt dit niet alleen veel kosten met zich mee, maar is dit ook zeer slecht voor uw gezondheid. 

Dakrenovatie kosten 

De gemiddelde kosten voor een dakrenovatie zijn ongeveer € 3.600. Dit verschilt natuurlijk per dak en wat het dak te verduren heeft gehad. Om terug te gaan naar het soort dak is het goed om te weten dat een dak renovatie voor een plat dak een stuk lager zijn, dan een dak renovatie voor een schuin dak. Dit kan wel tot duizenden euro's verschillen. Er moeten andere werkzaamheden uitgevoerd worden en het proces duurt langer bij de een dan bij de ander. 

Wat voor dak renovatie heb ik nodig? 

Naast dat de kosten per dak verschillen, zijn er ook diverse dakrenovaties die uitgevoerd kunnen worden. Zo heeft u misschien dakpannen die vervangen moeten worden of misschien worden er nieuwe betumen op uw schuur gemaakt. Wij bieden hier een gratis dakinspectie voor! Onze dakdekkers nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Na de dakinspectie weten onze dakdekkers wat er mogelijk gerenoveerd moet worden en wat de kosten zullen zijn. Er wordt een offerte opgesteld en na akkoord plannen we de renovatie met u in. 

Direct besparen op uw energierekening?

Een goede isolatie zorgt ervoor dat er weinig energie nodig is om uw woning warm te krijgen en te houden. Door het energiegebruik omlaag te brengen kan er iedere dag worden bespaard op de energierekening. Zeker in het geval van oude woningen en oude daken is er vaak veel winst te behalen. Het dak is samen met de beglazing vaak de oorzaak van een hoge energierekening. Gaat u het dak renoveren dan is het goed om direct te kijken naar de isolatie. Doordat een betere isolatie kostenbesparend is, is het zelfs mogelijk om de dakrenovatie terug te verdienen.

Waarom Perfect Dak Nederland BV voor uw dakrenovatie?

Met 22 vestigingen door heel Nederland lost Perfect Dak Nederland BV in heel het land problemen rondom daken op. Hierdoor kan er altijd snel iemand bij u ter plaatse zijn. De specialisten van Perfect Dak Nederland BV hebben hiernaast meer dan 50 jaar ervaring en staan klaar om uw dak te renoveren. Neem via het contactformulier direct contact met ons op. Onze dakdekkers nemen binnen 24 uur contact met u op. 

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2