Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Uw dakdekker Nieuw Vennep: Perfect Dak Nederland!

Het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw huis. Toch zijn er veel huiseigenaren die zich zelden of nooit bekommeren om de staat van hun dak. Als dakdekker Nieuw Vennep zien we daardoor regelmatig problemen en lekkages die met tijdig onderhoud voorkomen hadden kunnen worden. Dat is natuurlijk zonde, zeker wanneer u zich bedenkt dat de kosten voor een reparatie hoog op kunnen lopen wanneer het probleem al langer speelt. Gelukkig kunnen wij voor u altijd een passende offerte maken en eventuele problematiek verhelpen, hoewel we liever onderhoud uitvoeren en ervoor zorgen dat u nooit last krijgt van dergelijke situaties! We vertellen u dan ook graag meer over onze werkzaamheden als dakdekker Nieuw Vennep, dus lees gauw door!

 

Bel ons gerust:

+31 (0)25 - 2823002

Vrijblijvende offerte: 

  • * velden zijn verplicht.

 

Onze gratis dak inspectie

Om te voorkomen dat u eventuele problemen aan uw dak pas ontdekt wanneer het al te laat is, bieden wij een gratis dak inspectie aan. Eén van onze specialisten komt dan bij u langs om uw dak volledig te inspecteren. Hierbij wordt onder anderen gelet op de staat van het materiaal, de verbindingen met bijvoorbeeld de nokvorsten, dakkapel of schoorsteen, en of er bijvoorbeeld schade is ontstaan door vogels en hun nestjes. Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies en, indien er gebreken zijn geconstateerd, een vrijblijvende offerte. Liever nog vinden we helemaal niets bijzonders en kunt u voorlopig blijven vertrouwen op de goede staat van uw dak. Indien er wel gebreken worden gevonden is het in ieder geval fijn dat u hiervan op de hoogte bent.

Regelmatig onderhoud

Onze gratis dak inspectie is een goede manier om de huidige staat van uw dak te leren kennen. Vaak is het zo dat, ook wanneer de staat van uw dak nog goed is, er al wel tekenen zijn van slijtage of veroudering. Dit betekent concreet dat we een voorzichtige voorspelling kunnen doen met betrekking tot het onderhoud dat uw dak in de toekomst nodig zal hebben. Dit nemen we bijvoorbeeld mee in het advies dat u van ons krijgt naar aanleiding van de inspectie, zodat u alvast weet waar u aan toe bent. Het is belangrijk om deze onderhoudszaken uiteindelijk ook daadwerkelijk op te pakken, zodat u geen vervelende lekkages of andere problemen ondervindt. Vaak bent u namelijk met een onderhoudsbeurt een stuk goedkoper uit dan wanneer er een lekkage is ontstaan die gerepareerd moet worden.

Spoedservice

Mocht het nu voorkomen dat het toch te laat is en u bijvoorbeeld een lekkage heeft, dan kunt u gebruikmaken van onze spoedservice. Wij als dakdekker Nieuw Vennep komen dan binnen 24 uur bij u langs om het probleem op te lossen. Vanuit onze verschillende dependances door heel Nederland en onze erkenning van de SKEV, Stichting Erkende Vochtexperts, kunt u dan rekenen op snelle en vakkundige service. Mocht er een storm over uw huis getrokken zijn die schade heeft veroorzaakt, dan kunt u hier uiteraard ook voor bellen. Idem komen we dan zo snel mogelijk bij u langs om ervoor te zorgen dat de dakpannen er weer netjes op liggen!

Alle dienstverlening onder één dak!

Als dakdekker Nieuw Vennep hebben wij ons bij Perfect Dak gespecialiseerd in werkelijk alle werkzaamheden aan uw dak. Naast inspectie, onderhoud en spoedservice kunnen wij dus ook uw schoorsteen repareren, uw dak opnieuw bedekken, dakpannen leveren en vogelnesten verwijderen. Mocht u zich dus afvragen of wij ook de dak werkzaamheden die u voor ogen heeft uit kunnen voeren, dan is het antwoord vrijwel altijd ja. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u en beantwoorden alle vragen die u mogelijk heeft!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2