Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Start het nieuwe jaar met een dakinspectie

Zo rond de jaarwisseling (we schrijven dit in december 2015) is het laatste waar u aan denkt ongetwijfeld uw dak. Maar daarom niet onbelangrijk. Want zodra u last krijgt van daklekkage of andere gebreken aan uw dak, bent u eigenlijk al te laat. Begin 2016 daarom goed met een gratis dakinspectie van Perfect Dak Nederland ter waarde van € 29. Door het laten uitvoeren van een dakinspectie ziet u of uw dak nog in goede staat is of dat er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Uiteraard ontvangt u een deskundig advies na afloop wat u inzicht geeft wat u te doen staat om uw dak weer in uitstekende staat terug te brengen.

Waarom is een dakinspectie van groot belang?

Veel dak gebreken komen pas heel laat aan het licht. Op dat moment bent u eigenlijk al te laat en heeft u vaak te maken met dak lekkage. Dak lekkage kan ontstaan door aantasting van het houtwerk en/of isolatiemateriaal. Hierdoor gaat uw dak doorzakken. Ook aantasting van dakpannen door algen of mos kan zorgen voor dak lekkage. Dak lekkage kan leiden tot vocht en/of schimmel op binnenmuren en/of uw plafond. Om dit te verhelpen, kunnen de kosten hoog oplopen. Dit betekent namelijk dat het houtwerk en isolatiemateriaal al is aangetast. Zorg daarom dat u dit moment voor bent door middel van een dakinspectie van Perfect Dak Nederland.

Wat houdt een gratis dakinspectie van Perfect Dak Nederland in?

Na uw aanvraag van de gratis dakinspectie, maken wij met u een afspraak op een moment dat u het beste uitkomt. Tijdens de dakinspectie wordt uw dak volledig gecontroleerd op vijf verschillende punten:

Dakpannen, nokvorsten en kantpannen

Bij vele oudere daken ontstaan hier problemen door omdat de cementverbinding poreus is geworden. Dit komt voornamelijk doordat het cement door de wisselende weersomstandigheden krimpt en uitzet. Hierdoor scheurt het cement en brokkelt het cement uiteindelijk af. Dit heeft als gevolg dat de nokvorsten los komen te liggen. Wanneer de cementverbinding poreus is geworden kan door regeninslag het water zijn weg naar binnen vinden met daklekkage als gevolg.

Complete schoorsteen: Voegwerk, loodwerk, schoorsteenplateau, metselwerk

De prioriteit van de schoorsteen staat voor vele op een laag pitje, maar de schoorsteen is juist de zwakste plek van het dak in de strijd tegen het regenwater.

Dakgoten

Dakgoten zijn bedoeld om het regenwater op een goede manier af te voeren. Mocht u last hebben van een lekke dakgoot, kan dit leiden tot lekkages en een slechte afvoer van het regenwater.

Dakbeschot en houtwerk

Dakbeschot is de winddichte betimmering of beplanting, al dan niet voorzien van isolatie. Hierop rust de dakbedekking of de pannenconstructie. Mocht u gebreken hebben in het houtwerk en/of het dakbeschot, kunt u last krijgen van lekkage.

Dakkapel: Afvoeren, daktrim, dakleer, bitumendekking en isolatie dakbeschot.

Perfect Dak Nederland controleert uw gehele dakkapel op gebreken. Dit kan zijn aan uw afvoer, daktrim, dakleer, bitumendekking of isolatie.

2016 ingaan zonder zorgen te maken over uw dak?

Een gratis dakinspectie kost u helemaal niets, behalve wat van uw tijd. Maar het kan u een hoop problemen in de toekomst besparen. Mocht u last hebben van een (komende) lekkage, bent u er op tijd bij. Perfect Dak Nederland zal u vrijblijvend informeren over alle opties om de gebreken vroegtijdig aan te pakken. Voorkomen is immers beter dan genezen. Meld u direct aan voor de gratis dakinspectie.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2