Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dak schuur vervangen

De dakbedekking op uw schuur wordt door de jaren heen steeds van minder hoge kwaliteit. Het vervangen van uw dak doet u daarom het liefst direct, snel en vakkundig. Bij Perfect Dak Nederland bieden we verschillende opties aan. Met de kennis en ervaring van onze specialisten helpen we u snel aan een nieuw dak!

  • * velden zijn verplicht.

Dakrenovatie uitbesteden

Na verloop van tijd kan het dak op uw schuur stormschade, vochtige plekken aan het plafond of zelfs een lekkende dakgoot oplopen. Wanneer hier sprake van is, is dakrenovatie de beste oplossing. Helaas is het niet altijd gemakkelijk om in te schatten wanneer uw dak aan renovatie toe is. Bij Perfect Dak Nederland kijken onze specialisten graag met u mee. Zo kunnen we een advies opstellen, dat perfect past bij uw situatie!

Dakbedekking schuur vervangen

Het is een lastige klus om een dakbedekking van een schuur te verwijderen. Dit kan namelijk de schuur verder beschadigen als er onjuist gereedschap wordt gebruikt. Ook het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking van een schuur moet uiterst nauwkeurig gedaan worden. Een schuur kan verschillende type dakbedekking hebben. Zo is er onderscheid tussen een plat, schuin of golvend dak. We vertellen u graag meer over de verschillen tussen deze daken.

Plat dak schuur vervangen

De meeste schuren hebben een plat dak. Dit betekent dat neerslag niet gemakkelijk weg kan lopen. Dakrenovatie is hierbij essentieel. Er wordt vaak voor PVC, bitumen en EPDM gekozen wanneer het platte dak van uw schuur aan renovatie toe is.

Schuin dak schuur vervangen

Als er sprake is van een schuin dak, wordt er vaak gekozen voor shingles, dakplaten en de bekende dakpannen. Perfect Dak Nederland kijkt graag met u mee welk type dakbedekking het beste bij uw schuine dak past!

Golfplaten dak schuur vervangen

Naast de bekende platte en schuine daken, hebben we ook wel eens te maken met een schuur met golfplaten. Deze golfplaten zijn zeer kwetsbaar en daarom is vroegtijdige renovatie van belang. Zo voorkomt u dat het dak van uw schuur komt te lekken.

Dak schuur vervangen kosten

Zoals in bovenstaande tekst duidelijk werd zijn er verschillende type daken, waardoor er geen standaard prijs voor uw dakrenovatie is. Zo speelt de reden van uw dakrenovatie ook een grote rol. Onze specialisten kijken graag mee naar de desbetreffende schade, en bepalen vervolgens hoeveel dit zal kosten. De gemiddelde kosten van een dakrenovatie liggen rond de €3600,-.

Perfect Dak Nederland staat voor u klaar 

Perfect Dak Nederland is dé dakdekker bij u in de buurt! Met meer dan 20 vestingen door heel Nederland zijn we in staat om snel bij u ter plaatse te zijn. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten renoveren we uw dak vakkundig en snel. Heeft u nog aanvullende vragen over onze diensten of wenst u advies van één van onze specialisten? Bekijk onze locaties en neem contact met ons op! We zijn bereikbaar via de telefoon of het contactformulier op onze website. We helpen u graag verder met al uw vragen rondom dakrenovaties!

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2