Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dak lekt

Veel oudere daken krijgen weleens te maken met lekkage. Dit komt onder andere doordat dakpannen kapot gaan en dat er nokvorsten beginnen los te laten. Hierdoor kan er lekkage ontstaan, deze moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Bij Perfect Dak Nederland BV zorgen we ervoor dat uw lekkage snel verleden tijd is. Op deze pagina geven we u meer informatie over wat u kunt doen wanneer uw dak lekt.

Direct met ons in contact komen?

Wilt u liever direct contact met ons opnemen om een daklekkage te laten verhelpen? Neem dan contact met ons op!

Een lekkage snel aan laten pakken

Wanneer uw dak lekt kan dit zijn ontstaan door diverse oorzaken. Het is van belang dat u deze direct aan laat pakken. Als een lekkage namelijk aanwezig blijft, zal deze zich snel uitbreiden. Hierdoor wordt de schade aan uw dak alleen maar groter. Dit heeft als gevolg dat er meerdere reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. We raden daarom aan om een daklekkage direct te laten repareren.

Vraag een gratis dakinspectie aan om uw dak te laten controleren op lekkage

Het kan zijn dat u een lekkage niet direct door heeft. Mocht u twijfelen, dan kunt een gratis dakinspectie bij ons aanvragen. Tijdens een gratis dakinspectie bekijken wij alle onderdelen van uw dak. Uiteraard kijken we ook naar eventuele plekken op uw dak waar het lekt. We raden u aan om ongeveer één keer per jaar een dakinspectie door ons te laten uitvoeren. Zo kunnen wij beginnende schades direct voor uw aanpakken, uiteraard wel met uw goedkeuring.

Wat kost een reparatie wanneer mijn dak lekt?

Wilt u weten hoeveel het kost om uw dak te repareren als u last heeft van lekkage? Dan maken we graag een offerte op maat voor u. Voor ieder dak is dit verschillend. De prijs is namelijk afhankelijk van bepaalde factoren. Wanneer er enkel een aantal dakpannen moeten worden verschoven, zijn de kosten hier laag voor. Als het complete dak moet worden gerenoveerd, zijn de kosten hier vanzelfsprekend hoger voor. Daarom komen wij graag bij u ter plaatse kijken welke werkzaamheden er moeten worden verricht om de lekkage op uw dak te verhelpen.

Voorkom lekkages

Een lekkage kan op ieder dak voorkomen. Dit is nooit helemaal uit te sluiten. Toch zijn er ook mogelijkheden om een daklekkage tot op zekere hoogte te voorkomen. Door uw dak regelmatig te onderhouden blijft uw dak in een goede staat. Uiteraard kunnen wij ook dit voor u verzorgen. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

dak lekt

Waarom kiezen voor Perfect Dak Nederland BV?

Bij Perfect Dak Nederland BV hebben we ruim 50 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van daken. Daarnaast zijn we met 22 vestigingen door heel Nederland ook in het gehele land actief. We beschikken ook nog eens over alle certificeringen waarmee wij kunnen aantonen dat we op professionele wijze uw dak kunnen repareren.

Heeft u een spoedreparatie?

Heeft u een spoedklus voor onze dakexperts? Dan bieden wij u spoedservice aan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is contact op te nemen met de dichtstbijzijnde vestiging. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 24 uur een expert bij u op de stoep staat om uw dak te repareren.

Heeft u een vraag? Onze klantenservice helpt u graag!

Wilt u contact met ons opnemen of heeft u een vraag? Neem dan eens een kijkje op onze contactpagina. Hier staan alle adresgegevens van onze 22 verschillende vestigingen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig via het contactformulier met ons in contact komen. Onze medewerkers zullen u dan op professionele wijze verder helpen.

Heeft u geen lekkage maar een andere schade aan uw dak? Ook deze lossen we graag voor u op!

Lekt uw dak niet maar heeft u een ander probleem? Dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn. We repareren namelijk ook nokvorsten, dakgoten, de kantpan, schoorstenen en monumentale dakwerken. Voor een volledig overzicht met diensten die we aanbieden kunt u kijken onder het kopje ‘werkzaamheden’ op onze website. Twijfelt u of hetgeen waar u naar op zoek bent tussen onze werkzaamheden staat? Neem dan contact met ons op, we zullen dan samen met u bekijken wat uw wensen zijn!

Kies voor de professionals van Perfect Dak Nederland BV

Wanneer uw dak lekt wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Kies er daarom voor om dit te laten verhelpen door de professionals van Perfect Dak Nederland BV! Zo weet u zeker dat uw lekkage op een juiste manier wordt aangepakt.

 

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2