Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend

Mussen nestelen onder dakpannen? Neem contact met ons op!

Heeft u last van mussen die zich nestelen onder dakpannen? Dan is het belangrijk dat de mussen zo snel mogelijk een andere plek vinden waar zij zich kunnen nestelen. Mussen kunnen namelijk allerlei schades veroorzaken aan uw dak. Daarnaast kan u overlast ervaren van het geluid van de mussen. Dit kan komen doordat de mussen bijvoorbeeld een nest hebben gebouwd onder uw dak of in uw schoorsteen. Perfect Dak Nederland BV zorgt ervoor dat u geen last heeft van mussen die onder uw dak zijn gekropen. Bent u benieuwd wat Perfect Dak Nederland BV kan doen tegen mussen nestelen onder dakpannen? Op deze pagina geven we u meer informatie!

Wilt u liever direct met ons in contact komen? Op deze pagina kunt u eenvoudig en snel met ons in contact komen!

 • * velden zijn verplicht.

Een warme plek voor vogels

Het kan voorkomen dat er vogels zich hebben genesteld in het schoorsteenkanaal. De reden dat vogels zich hier nestelen is dat het schoorsteenkanaal een warme plek is voor de vogels. De scoorsteen is daarom een ideale plek voor de mussen om zich te nestelen. Hoewel dit vrij onschuldig lijkt, kan een vogelnest in uw schoorsteenkanaal weldegelijk gevaarlijk zijn. Een vogelnest kan namelijk een schoorsteenbrand veroorzaken, hier zit u als woningbezitter niet op te wachten.   

Voorkom schade aan uw schoorsteen door mussen

Wilt u mussen die nestelen onder dakpannen vakkundig laten verwijderen? Perfect Dak Nederland doet dit op professionele wijze. We werken namelijk met speciale nestboren waarmee we de nesten op een veilige manier verwijderen waardoor de mussen hier zo min mogelijk last van hebben.

Wacht niet te lang met de reparatie van uw dak

Heeft u mussen nestelen onder dakpannen? Dan bent u bij Perfect Dak Nederland BV aan het juiste adres om dit op te laten lossen. Ook wanneer u andere problemen met uw dak ervaart kan Perfect Dak Nederland BV u van dienst zijn. We repareren namelijk allerlei andere zaken zoals daklekkages en stormschades aan uw dak. Het is van belang dat u bij het ontdekken van een daklekkage zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Hoe langer u wacht, des te groter kan de schade aan uw dak worden. Neem daarom bij het ontdekken van een daklekkage zo snel mogelijk contact met ons op.

Laat uw dak controleren en vraag een gratis een dakinspectie aan!

Weet u niet zeker of mussen nestelen onder dakpannen? Dan kunt u ook een gratis dakinspectie bij ons aanvragen. Tijdens een gratis dakinspectie onderzoeken we alle belangrijke punten op uw dak. Onze specialisten kijken tijdens een dakinspectie naar belangrijke punten zoals:

 • Kantpannen, nokvorsten en dakpannen
 • Dakgoten
 • Dakbeschot en houtwerk
 • Dakkapel
 • Uw complete schoorsteen

We raden u aan om jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren, gebreken aan uw dak kunt u dan snel ontdekken en direct laten repareren. Hierdoor voorkomt u dat de kosten hoog oplopen voor een reparatie die voorkomen had kunnen worden.

Onze specialisten komen graag bij u langs! – Mussen nestelen onder dakpannen

Wilt u geen mussen nestelen onder dakpannen? Neem dan contact met ons op! Onze vakkundige specialisten zullen ervoor zorgen dat u geen last heeft van mussen die schade kunnen aan uw dak kunnen veroorzaken.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • 22 vestigingen door heel NL
 • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2