Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Besparen met een Perfect Dak

Nu de temperatuur buiten steeds kouder wordt, maken we het binnenshuis weer gezellig. Is alles spik en span, maar signaleert u lelijke verkleuringen op uw muren of plafonds? Groot kans dat condens of vocht door een dakprobleem de oorzaak is. Hoog tijd om dit vast te stellen en uw dak te laten inspecteren. Daarmee bespaart u veel narigheid én overbodige stookkosten.

Met een gratis dakinspectie van Perfect Dak Nederland BV weet u waar u aan toe bent. Op basis van onze bevindingen zorgen wij voor de nodige dakreparatie of eventueel dakrenovatie.

Perfecte dakreparatie

Als uw dak niet bestand blijkt tegen een stevige najaarsbui, is snelle actie noodzakelijk. Zo voorkomt u naast daklekkage, verdere schade aan uw huis zoals schimmelvorming en houtrot. Perfect Dak Nederland BV is gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden en onze vakmannen zien snel waar dakreparatie nodig is. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, zijn we altijd in de buurt om uw daklekkage te verhelpen. Zeker voor deze natte tijd van het jaar geldt:

Handel snel als u een dakprobleem ontdekt, en neem contact met ons op voor dakreparatie.

Duurzame Dakrenovatie

Is er geen acuut probleem zoals daklekkage, maar twijfelt u wel aan de kwaliteit van uw dak? Zeker bij oudere daken is dakrenovatie bijna altijd een goed idee. In de wereld van dakbedrijven is er de laatste tientallen jaren veel veranderd. Omdat techniek niet stilstaat, gebruiken we steeds betere materialen.

Dakmaterialen van nu zijn duurzamer en kunnen regen en wind beter weerstaan. Een goed voorbeeld is onze mortel die een hoge elasticiteit heeft. Het voordeel is dat deze Flexim mortel in staat is om uitzettingsverschillen op te vangen. Dit resulteert in een langere levensduur van uw dak. Ook zal u de hogere isolatiewaarde van een gerenoveerd dak ervaren. Bij oudere huizen is het zelfs zo dat een lagere energierekening veel van de renovatiekosten goedmaakt.

Heeft u een pannendak? Dan is de dakrenovatie misschien aanleiding om andere woonwensen meteen waar te maken. Perfect Dak Nederland BV denkt graag met u mee over het terugplaatsen van andere dakpannen die uw woning meer uitstraling geven.

Bel Perfect Dak Nederland BV voor dakrenovatie, zodat u er de komende jaren warm bij zit!

 

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2