Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Dakspecialist

Bent u op zoek naar een dakspecialist bij u in de buurt? Perfect Dak Nederland is dé expert op het gebied van alle soorten daken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis van nieuwbouw, renovatie, onderhoud en reparatie van uw dak. Nieuwsgierig naar al onze werkzaamheden? 

Eigen huis dakspecialist 

Bij Perfect Dak Nederland bieden we verschillende diensten aan waarmee we in staat zijn om al uw problemen rondom uw dak snel en vakkundig op te lossen.  

Dakinspectie 
Wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met lekkages? Laat dan vroegtijdig uw dak inspecteren! Bij Perfect Dak Nederland bieden we u een gratis dakinspectie ter waarde van €29,- aan. Tijdens de dakinspectie analyseren we uw dakpannen, nokvorsten, kantpannen, dakkapel, dakgoten, dakbeschot, houtwerk én complete schoorsteen. Onze experts stellen na afloop een deskundig advies op wat u inzicht geeft over de status van uw volledige dak.  

Reparaties 
Als u problemen met uw dak ervaart, raden we u aan om snel actie te ondernemen. Op die manier voorkomt u mogelijke (bijkomende) schade aan uw woning of schuur. Perfect Dak Nederland biedt verschillende type reparaties aan. Zo repareren we uw dak, nokvorst, kantpan en dakgoot.  

Lekkages  
Last van lekkages van uw schoorsteen of dak? Ook dan helpen we u graag verder. Onze dakdekkers komen graag zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage te analyseren en, indien mogelijk, direct te verhelpen. Daarnaast is de bescherming tegen schoorsteenlekkage van groot belang. Op die manier wordt het gevaar van rookoverlast en brand uitgesloten.  

Renovaties 
Als u te maken heeft met heftige stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot of beschadigde dakpannen, kunt u het beste uw dak laten renoveren. We nemen hierbij al uw zorgen uit handen. Zo hoeft u zich niet langer druk te maken over het dak van uw woning of schuur. Om te achterhalen wat de oorzaak is van de schade aan uw dak, maken de specialisten van Perfect Dak Nederland een uitgebreide analyse. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing.  

Nog veel meer!  
Moeten uw dakpannen vervangen worden, heeft u last van vogelnesten in uw schoorsteen of bent u in het bezit van een monumentaal pand en wilt u het onderhoud aan uw dak of schoorsteen laten uitvoeren? Ook dan kunt u terecht bij Perfect Dak Nederland! We bieden uiteenlopende diensten aan, waardoor we al uw zorgen omtrent uw dak uit handen kunnen nemen. Heeft u te maken met een specifieke situatie? Twijfel dan niet en laat het ons weten. We overleggen graag over uw situatie en komen indien nodig bij u langs.  

Perfect Dak Nederland staat voor u klaar 

Met de jarenlange ervaring en kennis van onze experts zijn we dé dakspecialist van Nederland. Twijfelt u of het dak van uw woning of schuur toe is aan vernieuwing of heeft u een aanvullende vraag over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon of het contactformulier dat u op onze website vindt.  

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2