Spoedhulp nodig met lekkage? Klik en bel direct

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend

Daklekkage

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van daklekkages? Uw dak weer waterdicht maken is dé specialiteit van Perfect Dak Nederland BV. Neem hierom direct contact op met één van van de Perfect Dak Nederland BV medewerkers! Wanneer daklekkage ontstaat is het namelijk vereist om snel te handelen. Lekkage kan veel schade veroorzaken aan uw huis en inboedel. Snel een afspraak maken kan onder andere door hieronder uw gegevens vrijblijvend achter te laten. Perfect Dak Nederland BV neemt dan z.s.m. contact met u op. Mocht u niet willen wachten: neem dan direct telefonisch contact op met Perfect Dak Nederland BV. Het telefoonnummer van de vestiging het dichtst bij u in de buurt vindt u op de contactpagina.

  • * velden zijn verplicht.

Uw dak lekt? Dit kunt u eraan doen!

Vooral bij oudere daken komt het regelmatig voor dat dakpannen stuk gaan of dat er nokvorsten los laten. Doordat het dak niet meer waterdicht is zal er snel actie ondernomen moeten worden. Zeker met het weer in Nederland is het niet wenselijk om dit risico te lopen.

Indien u lekkage heeft geconstateerd kunt u een afspraak maken om hier door Perfect Dak Nederland BV naar te laten kijken. De dakdekkers komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem te bekijken en indien mogelijk, direct te verhelpen.

Maar wat kost het u als u de daklekkage laat verhelpen? Dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden. Als er alleen een aantal dakpannen zijn verschoven is er niet veel aan de hand, maar indien een geheel dak moet worden gerenoveerd is dit een ander verhaal. In dit geval zorgt Perfect Dak Nederland BV voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoe veel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

Voorkom daklekkage en voer regelmatig onderhoud uit

Voorkom dat u lekkage krijgt via het dak! Laat uw dak goed onderhouden. Door te onderhouden voorkomt u namelijk problemen met uw dak in de toekomst. Meer weten over Perfect Dak Nederland BV of direct een afspraak maken met één van onze experts? Neem direct contact met ons op.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 22 vestigingen door heel NL
  • SKEV Erkend
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2